Çalimbay Açiklamasi 'Kalan 3 Maçi Iyi Sekilde Bitirmek Istiyoruz'

DG Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, “Ligde kalan 3 maçimizi da iyi sekilde bitirmek istiyoruz. Kasimpasa son haftalarda çikis yapan bir ekip. O gün kim oynarsa oynasin sahada çok iyi konsantre olmasi gerekiyor” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, kulübün resmi internet sitesine açiklamalarda bulundu. Ligde geçtigimiz hafta Galatasaray’i 3-2 yendikleri mücadelenin güzel bir lig maçi oldugunu belirten Çalimbay, “Galatasaray maçinda iki takim da kazanmak için oynadi. Kendi adimiza konustugumuz zaman ‘kapanalim ve puan alalim’ diye bir düsüncemiz olmadi. Tabi ki zamani geldi maçin içinde kapandik, zamani geldi atak yaptik. Güzel pozisyonlar yakaladik, güzel goller de attik. Iyi bir galibiyet aldik. Mükemmel bir taraftar önünde oynadik. O taraftar önünde Galatasaray’dan puan almak çok zordu. Takimimdan çok memnunum. Maçin basindan sonuna kadar mükemmel mücadele ettiler. Hak ettigimiz bir galibiyet aldik. Çok çekismeli ve çok güzel bir lig maçi oldu” diye konustu.



“Kasimpasa maçini kazanmaliyiz”

Ligde Kasimpasa ve Ziraat Türkiye Kupasi’nda ise Alanyaspor ile üst üste 2 önemli maça çikacaklarini söyleyen Çalimbay, “Hem Sivasspor’un tarihi açisindan hem de camia için çok önemli bir maç oynayacagiz Alanyaspor ile. Bu maçi düsünerek oynayacagiz Kasimpasa ile. Ligde kalan 3 maçimizi da iyi sekilde bitirmek istiyoruz. Kasimpasa son haftalarda çikis yapan bir ekip. O gün kim oynarsa oynasin sahada çok iyi konsantre olmasi gerekiyor. Galatasaray maçini unutarak, önümüzdeki maçlara bakmamiz gerekiyor. Kasimpasa maçini kazanip, Alanyaspor maçina daha güvenli çikmamiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

“Takimimiz destegi hak ediyor”

Çalimbay, taraftara büyük is düstügünü belirterek sözlerini söyle tamamladi:

“Taraftarlarimiz Alanyaspor maçina lig maçindaki gibi gelirlerse bizim için sikinti olur. Biraz daha takima destek vermeleri gerekiyor. Bu destegi takimimiz hak ediyor. Taraftarlarimizla birlikte Alanyaspor maçini iyi sekilde bitirip final oynamak istiyoruz.”

Kaynak: İHA