Yeni Malatyaspor'da Bayramlasma Töreni

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Nurettin Soykan Altyapi Tesisleri’nde düzenlenen törende basin mensuplari ile bir araya gelerek bayramlasti.

Nurettin Soykan Altyapi Tesisleri’nde düzenlenen bayramlasma törenine Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan’in yani sira, Yardimci Antrenör Mert Korkmaz, Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günaydin, Genel Kaptan Damir Ibric, Altyapi Sorumlusu Levent Dogandemir ve basin mensuplari katildi.

Törende kisa bir konusma yapan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Arslan, “Buradaki amacimiz bayramlasma gelenegi baslatmakti. Takim ne olursa olsun, durumumuz ne olursa olsun, yasadigimiz sikintilar ne olursa olsun bayramin ortak özelligi bir arada bulusmak, bir arada oturup sohbet edebilmek, bir araya gelebilmek bunun için buradayiz, bu niyetle toplanti düzenledik. Katilan basin mensubu arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Sizin araciliginizla basta Valimiz olmak üzere Büyüksehir Belediye Baskanimiz ve sehrimiz yöneten bütün büyüklerimizde saygi ve sevgilerimizi iletiyorum. Geçen hafta personelimize belediye baskanimiz tarafindan bayram hediyesi olmustu. Onu da maçtan sonra küçük de olsa söylemistim. Bu belediye baskanimizin Ömür Bey’le beraber gerçeklestirdigi bir jesti simgesel olarak çok degerliydi sonsuz tesekkür ediyorum, herkesin bayrami mübarek olsun” diye konustu

Kaynak: İHA