Türkiye Tirmanma Yarisi, Buharkent'te Start Alacak

Aydin’in Buharkent ilçesi, Türkiye Tirmanma Yarisi’nin ilk ayagina ev sahipligi yapacak. Buharkent Belediyesi’nin isbirligiyle düzenlenecek olan Buharkent Tirmanma Yarisi, 14-15 Mayis’ta gerçeklestirilecek.

Türkiye’nin önemli organizasyonlarindan olan AVIS Türkiye Türkiye Tirmanma Sampiyonasi bu yil Aydin’in Buharkent ilçesinde start alacak. Buharkent Belediyesi geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yil da tüm yarisseverlere ev sahipligi yapacak. Yarisin ilk ayagi ise Ege Otomobil Sporlari Kulübü tarafindan Buharkent Belediyesi’nin katkilariyla 14-15 Mayis 2022 tarihlerinde gerçeklestirilecek. Büyük heyecana ve renkli görüntülere sahne olacak olan organizasyona Türkiye’nin çesitli illerinden çok sayida yarismaci katilacak.

Ilçenin ikinci kez ev sahipligi yapacagi etkinlige tüm vatandaslari davet eden Buharkent Belediye Baskani Mehmet Erol; “Bizim çok güzel bir parkurumuz var. Zaten federasyondan da yetkililer gelip baktiginda çok begenmisti. Türkiye geneli olan tirmanma yarisinin bu yil bizim ev sahipligimizde start alacak olmasi bizim için ayrica önemli. Kentimizde ikinci kez gerçeklestirecegimiz bu etkinligimize ve heyecan dolu kiyasiya rekabete sahit olmaya tüm vatandaslarimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA