Turgutluspor Asbaskani Daskan'dan Sert Açiklama

TFF 2. Lig’den 3. Lig’e düsen Turgutluspor’da Asbaskan Bülent Daskan, kulüp üzerine sosyal medyada yapilan karalama kampanyasina yanit verdi.

Turgutluspor Asbaskani Bülent Daskan, takimin son durumu ile ilgili açiklamalarda bulundu. Daskan, "Sehrin markasi olan Turgutluspor’a, sosyal medyadaki sahte hesaplardan, agzi ve gazi olan konusuyor, laf olsun torba dolsun misali hakarete varan hatta hakaret eden, ahlak yoksunu insanlar var. 10 TL bilet alip maçi izlemeyen kendini bilmez sahsi çikar için elestiren 3-5 kisi var. Bunlar gerçek Turgutlusporlu olamaz. Turgutluspor’a hiçbir sekilde katkisi olmamis güruhlar bunlar. Gerçek Turgutluspor gönüllülerini tenzih ederim. Bunlari bazi kendini bilmezlere bir kez daha hatirlatmak için söylüyorum" seklinde konustu.



"Turgutluspor’u yeniden 2. Lig’e yükseltecegiz"

Yönetimi nasil aldiklarini ve neler yaptiklarini da anlatan Bülent Daskan, "02.12.2021 tarihinde yapilan kongrede yönetime seçildik. Eski yönetim, yeni yönetime görevi devretmemek ve elini baglamak için hiçbir sekilde evraklari teslim etmedi. Banka hesaplari sifir devraldik. Seçim günü bankada para transferi yapildigini ögrendik. Karar defterini teslim alamadik. Bu zor sartlarda eski yönetimden kalan futbolculara borçlari elimizden geldigince ödedik. Hiçbir futbolcumuzun zora düsmesini istemedik. Eski yönetim görevi devredene kadar 15 maç 17 puan vardi. Sanki yazilan çizilen bizden önce çok parlak durum varmis gibi elestirmek haktir. Insan gibi elestiriye saygiliyiz. Futbolcu ara transfer döneminde Sarper Çaglar, Sinan Özkara, Semih Ocakli, Erdogan Kaya, Ozan Ismail Koç, Berat Altindis, Berk Çetin ve Mahmut Boz ile yollarimizi ayirdik. Burak Çoban takimdan gitti. Bunlardan birçogu 11’de oynamayan futbolculardi. Yaptigimiz toplantilar sonucu genel kaptanin belirledigi teknik direktörü getirdik ve getirmis oldugumuz teknik direktörün istedigi Erkan Taskiran, Sinan Akaydin, Ali Kuçik, Ahmet Sahbaz, Hasim Arda Sarman, Özgür Sert, Fatih Demirlek, Recep Yilmaz ve Hakki Tigli’yi kadromuza kattik. Yönetim olarak üzerimize düsenin tamamini yaptigimiza inaniyorum. Yapmis oldugumuz transferlerden bekledigimiz basariyi elde edemedik. Bunda yönetim olarak bizim de hatamiz oldugunu düsünüyorum. Kötü sonuçlarin ardindan 10 hafta sonra teknik direktörü yönetim karari ile göndermek zorunda kaldik. Kalan maçlarda da su an mevcut teknik direktör ile devam ettik. Insallah bundan sonraki hedefimiz, tekrar 2. Lige sanli Turgutluspor’umuzu çikartmak olacak" dedi.

"Yönetim olarak maddi manevi fedakarliklar yaptik" diyen Asbaskan Daskan, "Bu fedakarliklar görünmezlikten gelmeyecek fedakarliklar degil. Basta Belediye Baskanimiz Çetin Akin’a, Kulüp Baskanimiz Ahmet Daskan olmak üzere yönetim olarak insallah bu ölü topragi üzerimizden atacagimiza inancim tamdir. Turgutluspor gönüllüleri ve sevenlerine saygilarimla" diye konustu.

Kaynak: İHA