Trabzonspor'da Sampiyonluk Kutlamalari Devam Edecek

Spor Toto Süper Lig’de 38 yil sonra sampiyonluk sevinci yasayan Trabzonspor’un özel tekno kutlamalari bu kez Istanbul Yenikapi’da devam edecek.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda sahasinda FT Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala sampiyonlugunu ilan eden bordo-mavililerde sampiyonluk kutlamalari dünya gündemine oturmustu. 38 yil sonra sampiyonluk sevinci yasayan Trabzonspor taraftarinin özel tekno kutlamalari bu kez Istanbul Yenikapi’da devam edecek.

Her yil Istanbul’da düzenledigi mesale sovuyla adini duyuran Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki tüm sivil toplum kuruluslarinin katilimi ile Istanbul Yenikapi Etkinlik Alani’nda 8 Mayis Pazar günü sampiyonluk kutlama programi düzenlenecek.

Sadece Istanbul’dan degil, yurt içi ve yurt disindaki taraftarlarin katilimlarinin beklendigi ve karnaval havasinda geçmesi planlanan gösteri saat 15.00’te baslayacak. Gece geç saatlere kadar devam etmesi planlanan programda çesitli sanatçilar sahne alacak, mesale ve havai fisek gösterileri yapilacak. Yogun katilimin beklendigi programda Trabzonspor taraftarlari sampiyonluk coskusunu bir kez daha yasama firsati bulmus olacak.

Çifte kupa çoskusu planliyor

Spor Toto Süper Lig’de, bitime 3. hafta kala sampiyonlugunu ilan eden Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasi’ni da müzesine getirmeyi hedefliyor. Ilk maçta Kayserispor’u sahasinda 1-0 maglup eden Trabzonspor rakibiyle 10 Mayis’ta deplasmanda bu maçin rövansini oynayacak. Kupa’da finale çikmayi hedefleyen bordo-mavililer Ziraat Türkiye Kupasini da kazanarak sezonu çifte kupa sevinciyle kapatmayi hedefliyor.

Kaynak: İHA