Süleyman Adanur Açiklamasi 'Trabzonspor'un Sampiyonlugu Dünya Çapinda Trabzon Kentine, Insanina Yakisir Sekilde Kutlandi'

Ankara Trabzonsporlu Is Adamlari ve Bürokratlari Dernegi Baskani Süleyman Adanur, Trabzonspor’un sampiyonlugunun Trabzon kentine, insanina yakisir bir sekilde kutlandigini söyledi.

Adanur, yaptigi yazili açiklamada, ligin bitimine 3 hafta kala Trabzonspor’un sampiyonlugunu ilan etmesiyle Ramazan Bayrami’nda çifte sevinç yasadiklarini ifade etti.

Trabzonspor’un sampiyonlugunda emegi geçen herkese tesekkür eden Adanur, "Sampiyonlugun elde edildigi zorlu yolda takim, müthis motivasyonla birlik ve beraberlik havasi içinde hedefine ulasarak büyük bir özleme son verdi. Bizleri gururlandiran Baskan Ahmet Agaoglu, Asbaskan Ertugrul Dogan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular olmak üzere emegi geçenleri tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

Süleyman Adanur, Trabzonspor’un saha içinde oldugu kadar saha disinda da örnek bir kulüp oldugunu belirterek, "Trabzonspor, saha içinde hak ettigi sampiyonluga ulasti. Saha disinda da basarilarinin nasil kutlanacagini tüm dünyaya gösterdi. Silahlara degil, insanlar birbirlerine sarildi, birlikte sampiyonlugu kutladi. Trabzonspor’un sampiyonlugu dünya çapinda Trabzon kentine, insanina yakisir sekilde kutlandi. UEFA, FIFA gibi futbolun en üst otoriteleri bile takdir edip görkemli ve medeni kutlamalari paylasti. Trabzonspor’a sampiyonluk çok yakisti" seklinde konustu.

Adanur, her zaman Trabzonspor’un yaninda olmaya devam edeceklerini de belirtti.

Kaynak: İHA