Pendikspor, Sampiyonlugu Coskuyla Kutladi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sampiyon olan Pendikspor, sampiyonlugunu taraftarlariyla kulüp binasindan kupa ile hareket ederek üstü açik otobüsle konvoy esliginde mesaleler ve tezahüratlar esliginde coskuyla kutladi. Renkli görüntülerin yasandigi kutlamalara Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin de katildi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 33. haftasinda lider Pendikspor, en yakin rakibi Amed Sportif’in 1922 Konyaspor deplasmaninda puan kaybetmesinin ardindan Eskisehirspor’u 3-1 maglup ederek ligin bitimine 5 hafta kala sampiyonlugunu ilan etmisti. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sampiyon olarak Spor Toto 1. Lig’e yükselen Pendikspor sampiyonlugunu kulüp binasindan kupa ile hareket ederek oyuncular ve teknik ekibi tasiyan üstü açik otobüsle ilçede tur atarak kutladi. Kutlamalara Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin ve birçok taraftar katildi.

Taraftarlar ardindan Pendik sahilinde kurulan ve yaklasik 5 bin kisinin bulundugu kutlama alanina gelen kirmizi-beyazli kafileyi tezahüratlar ve mesaleler esliginde karsiladi.

Binlerce Pendikli kutlamalara katildi

Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, Pendikspor Kulübü Baskani Mustafa Sahinyilmaz, yönetim kurulu üyeleri, oyuncular ve teknik ekip, tek tek anons edilerek sahneye çikti. Sahnede kupayi kaldirarak taraftarlari selamlayan kirmizi-beyazlilar, sampiyonluk coskusu yasarken, renkli görüntülerin olustugu sampiyonluk kutlamalarinda Pendikliler doyasiya eglendi. Öte yandan Pendikspor, sampiyonlugu Murat Dalkiliç ve Simge konseriyle de taçlandirildi.

“Merdivenleri tek tek çikarak serüvenimiz devam edecek”

Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, “Öncelikle mutlu ve gururluyuz. 1927 yilinda gayri resmi olarak baslayan bir süreç 1950 yilinda Pendikspor adi altinda faaliyetlere devam etti. 1998 yilindan bu yana 2. Lig’de mücadelesini sürdürmeye devam etti. Bugün itibariyla 1. Lig’de mücadele etmeye devam edecek. Hocalarimizin ve futbolcularimizin çok büyük gayretleri oldu. Hepsine tesekkürlerimi sunuyorum. Merdivenleri tek tek çikarak serüvenimiz devam edecek” diye konustu.



“71 yillik özlemimizi giderecegiz”

Pendikspor Kulübü Baskani Mustafa Sahinyilmaz ise, “Bizim için zor bir süreç oldu. Sirketlesme sürecinde bize destek falan eski kulüp baskanimiz simdiki Belediye Baskanimiz Ahmet Cin, bu anlamda bize çok fazla destek verdi. Bu sezon güzel bir mücadele ile sezonu taçlandirdik. Bu aksam da çok güzel bir kutlama ile 71 yillik özlemimizi giderecegiz” dedi.

Kaynak: İHA