Fanatik Muhabbet Kusu 'O Kupa Sivas'a Geldi '

Fanatik muhabbet kusu Japon, Sivasspor’un Türkiye Kupasini almasini “Sivas’in yollarinda” türküsünü söyleyerek kutladi.

Kurdugu uzun cümlelerle dikkatleri üzerine çeken Sivasspor fanatigi Japon isimli muhabbet kusu, son günlerde Sivasspor’un aldigi Türkiye Kupasi’nin sevincini yasiyor. Final müsabakasindan önce “O kupa buraya gelecek, elhamdülillah Sivasliyiz, gardas” diyen Japon, kupanin alinmasinin ardindan Sivas’in yollarinda türküsünü söyleyerek, “O kupa Sivas’a geldi, Elhamdülillah, çok sükür, ne mutlu Türk’üm diyene” seklinde sloganlar atmaya basladi.



Avrupa’da da Sivasspor’u yalniz birakmayacak

Ilgi odagi olan kusu besleyen sahibi Ömer Bayrak, Japon’un Avrupa müsabakalarinda da Sivasspor’un yaninda olacagini belirterek, “Biz daha önce çalismalarimizda ‘o kupa Sivas’a gelecek’ diye kusumuza ögrettik. Futbolcular taraftarin destegi ile o kupayi Sivas’a getirdi. Bundan sonra ne çalisma yapabiliriz diye düsündük, Kusumuza ‘o kupa Sivas’a geldi, elhamdülillah, çok sükür, Sivas’in yollarina çikayim daglarina’ sloganlarini ögrettik. Türkiye’yi Avrupa’da en iyi sekilde temsil edecegini düsünüyorum, onun içinde yine bir slogan yapip sizlerle paylasacagiz" seklinde konustu.



Istanbul takimlarindan ariyorlar

Bayrak, Istanbul takimlarindan kendi tezahüratlarini yapmalari için aradiklarini söyleyerek, "Sivasspor yönetiminden suana kadar kimse beni aramadi. Istanbul takimlarindan arayanlar oldu. Kendi takimlari için tezahürat yapilmasi için arayanlar oldu. Yalniz bizim Sivasspor yöneticilerinden maalesef kimse aramadi. Bu bir gönül isi biz ne yapiyorsak Sivas ve Sivasspor için yapiyoruz, hiçbir beklentimiz yok. Bundan sonrada güzel olan her seyi yapmaya da devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA