Çameli Belediyespor Gelecek Sezon Için Umut Verdi

Denizli 1. Amatör Lig E Grubuna veda eden Çameli Belediyespor, yeni kurulan bir ekip olmasina ragmen gösterdigi performansla gelecek sezon için umut verdi.



Sezonu 5- 2’lik Babadag maglubiyeti ile kapatan Çameli Belediyespor Teknik Direktörü Musa Ivgin, “Sifirdan bir takim kurduk. Ilçemizin kendi çocuklari yeni yeni yetisiyor. Bunun birtakim zorluklari olabiliyor. Uyum saglamak zor oluyor. Zaman gerekiyor. Futbol adaptasyon isi. Amatör kümenin altinda üstünde oynamanin tek farki hedeflerdir ama gerçek hedefler” dedi.



Çameli Belediyespor Kulüp Baskani Idris Öz ise, “Bu yol zor, önemli bir yoldur. Bu yolu hep beraber uygun bir tarzda ve kondisyonda asmamiz gerekir. Bunun içinde herkes sabirli olmali. Bu takimin misyonunu her zaman yukariya tasimak adina kurulan ekibin destege ihtiyaci var. Camia ve taraftar destegi konusunda beklentimiz var. Yeni genç, filiz bir takim olusturduk. Hep beraber bu filizleri yetistirmeliyiz. Takima büyük katkilar yaratabilecek temeli attigimizi düsünüyorum. Simdi sira bunun takim olmasinda. Ilk maçimizdan son maçimiza kadar bize destek veren basta Belediye Baskanimiz Cengiz Arslan’a, yönetimimize ve sezon basindan bu yana bizlerle birlikte olan bütün zorluklara ragmen büyük emek sarf eden, gecesini gündüzünü bizlerle birlikte harcayan bütün herkese tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA