Bu Evde Dogdu, Dogdugu Sehre Emniyet Müdürü Oldu

Basarili çalismalari ile Trabzon’da kisa sürede kendini kabul ettiren Emniyet Müdürü Kenan Aydogan, Trabzon’a sevdasinin çocukluguna dayandigini söyledi.

Babasinin görevi nedeniyle Trabzon’da dogdugunu belirten Müdür Kenan Aydogan, Faroz mahallesindeki dogdugu evi ziyaretinde duygusal anlar yasadigini anlatti. Aydogan, “Ben babamin görevi nedeniyle Trabzon’da dünyaya gelmisim. Buraya Emniyet Müdürü olarak atandiktan sonra birkaç ay bunu arastirdim. Sonunda ‘Faroz Dernegi’nin yardimiyla, o mahallede dogdugum evi bulduk. 5 yasina kadar orada yasamisim, çok küçük anilar var tabii ki ama duygular çok büyük. Orada dogmusum. O ev sahibinden Allah razi olsun, bana oglunun ismini koymus. Benim için Trabzon’da bulunmak belki çok az insana nasip olur, dogdugunuz sehirde emniyet müdürlügü yapiyorsunuz. Allah’a sükür bir yol kazasi olmadan buraya kadar geldik” dedi.

Emniyet Müdürü Kenan Aydogan, Trabzonspor’un sampiyonlugunu ilan ettigi Antalyaspor maçi sonrasindaki ‘Trabzon kamasi’ ismini verdikleri uygulama ile gündeme gelmisti. Taraftarlarin sampiyonluk sevincini yasamak için sahaya girdigi maç sonrasinda kama düzeninde futbolcular ve teknik heyetin güvenligini saglamis, binlerce taraftarin saha içerisinde kimsenin burnu bile kanamadan sevinç içinde kutlama yapmalarina olanak saglamisti.

Kaynak: İHA