Altay'da Cebrail Karayel Veda Etti

Altay’da sözlesmesi sona eren Cebrail Karayel, yayimladigi mesajla Altay’a veda etti. 27 yasindaki sag bek, “Hayat sansi ve biz futbolcularin bazi kirilma anlari vardir. Altay bu noktada benim için en özel yerde olacak” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de küme düsen Altay’da, geçtigimiz sezon ortasinda Ankaragücü’nden transfer edilen Cebrail Karayel’in sözlesmesi sona erdi. Basarili futbolcu, sosyal medya hesabindan yayimladigi mesajla Altay’a veda etti.

Cebrail Karayel, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Geldigimde çok duymustum; ‘Büyük Altay’in ekmegini yiyen, suyunu içen burayi asla unutamaz’ diye. Ilk baslarda anlayamamistim. Ama bugün geldigimiz bu noktada o sözün ne kadar dogru ve anlamli oldugunu yasayarak anladim.

Hep beraber enerjimizi vererek, 18 yillik hayalin pesinden kosarak yasadigimiz sampiyonlugu sene sonunda taçlandirmak ve Süper Lig’de devam etmek inanin sizin kadar benimde tek düsüncem ve arzumdu.

Birkaç röportajimda da dedim ya; ‘Sizden biriyim, ben de tribünden geldim, sizleri çok iyi anliyorum’ diye inanin sampiyon oldugumuz gün sizin kadar sevindim, sene sonunda sizler kadar üzüldüm, bunu tüm kalbimle söylüyorum. Hayat sansi ve biz futbolcularin bazi kirilma anlari vardir. Altay bu noktada benim için en özel yerde olacak.

Basta Büyük Altay camiasina, beraber mücadele verdigim teknik heyet, takim arkadaslarim, abilerim, altyapidaki kardeslerime, bizlerin motivasyonu için bir kere bile yüzlerini asmadan gece gündüz çalisan çabalayan kulüp personelimize ve beni en basindan beri bagrina basan Büyük Altay taraftarina her sey için sonsuz tesekkür ediyorum. Belki yine, yeniden yollarimiz kesisir. Belki bir daha kesismez. Ama her zaman kalbimin en güzel yerinde, en samimi duygularimda Büyük Altay var olacaktir. Haklarinizi helal edin...”

Cebrail Karayel, bu sezon Altay formasiyla sahaya çiktigi 32 resmi maçta 1 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: İHA