Yenimahalleli Muay Thai Sporculari Madalyalari Topladi

Yenimahalle Belediyesi, Muay Thai Gençler Türkiye Seçmeleri’ne damga vurdu. Yenimahalle’yi katildiklari bütün müsabakalarda basari ile temsil eden sporcular 14 madalya kazanarak Türkiye Sampiyonasi biletini cebine koydu.

12-15 Mayis tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Muay Thai Gençler Türkiye Seçmeleri’ne 15 sporcu ile katilim saglayan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, kiyasiya mücadeleye sahne olan müsabakalar sonucunda 5 altin, 3 gümüs ve 6 bronz madalyanin sahibi oldu. Muaythai bransinda kendi kategorilerinde ülkenin parlayan yildizi haline gelen Yenimahalle’nin sporcularindan Yagmur Sena Madak 55 kg Genç Bayanlar kategorisinde birinci, Yasar Tug 75 kg Genç Erkekler kategorisinde ikinci olarak Türkiye Sampiyonasi’na katilmaya hak kazandi.

“Antalya’da basariyi kovalayacagiz”

Yenimahalle Belediyesi sporcularinin basarili bir yil geçirdigini belirten antrenörler Faruk Çelikten, “Sporcularimizin basarisi için yogun bir antrenman programi hazirliyoruz. Yil boyunca yaptigimiz siki çalismalar meyvelerini veriyor. Kulüp sporcularimiz katildigi her turnuvada göz dolduruyor ve gelecek vadediyor. Hedefimiz Haziran ayinda Antalya’da düzenlenecek olan Muaythai Gençler Türkiye Sampiyonasi. Yenimahalle’nin basarisi için elimizden gelen tüm gayreti gösterecegiz” dedi.

Kaynak: İHA