Aticilar Salihli'de Mesir Kupasi Için Yaristi

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu, Gençlik Spor Il Müdürlügü isbirliginde düzenlenen Mesir Kupasinda aticilar, kupa sahibi olabilmek için Türkiye’nin yedinci Ege Bölgesinin en büyük Trap Skeet Atis Poligonu olan Salihli Atis Poligonu’nda yaristi. Mesir Kupasina ise Türkiye’nin degisik illerinden 105 sporcu katildi.

Salihli Belediyesi’nin ev sahipliginde Trap Skeet Atis Poligonu’ndaki müsabakalarda 3 gün boyunca kiyasiya mücadele eden sporcular, yildiz, genç ve büyük erkekler, büyük kadinlar ile veteran erkekler kategorilerinde dereceye girmek için yaristi.

Mesir Kupasinda yildiz erkeklerde 1. Fehmi Gezer, 2. Ege Çapar, genç erkeklerde 1.Emre Özdemir, 2. Ahmet Çiftçioglu ve 3. Ibrahim Mete Çetin, büyük kadinlarda 1. Daria Semanova, 2. Zeynep Akkaya ve 3. Elnaz Alemdar, veteran erkeklerde 1. Tahir Arslan, 2. Ahmet Karagöz ve 3. Ali Riza Afyoncu, büyük erkeklerde ise 1. Metin Demiralay, 2. Tayfun Çakir ve 3. Öner Civan oldu. Sproculara ödüllerini, Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu Baskani Prof. Dr. Gürsel Çolakoglu, Salihli Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu ve Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Oktay Ayaz verdi.

Uluslararasi standartlara sahip olan trap skeet atis poligonunda Mesir Kupasina ev sahipligi yapmaktan duydugu memnuniyeti belirten Salihli Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu, “Salihli Belediyesi olarak sehrimize kazandirdigimiz atis poligonumuzda ulusal ve bölgesel turnuvalara ev sahipligi yapiyoruz. Poligonumuz, Salihli’de bin 800 üyesi bulunan dernek üyelerimiz ile milli aticilarimiza ve sporcularimiza hizmet veriyor. Sportif müsabakalar ile güzel sehrimize ekonomik ve tanitim anlaminda katki sagliyoruz” dedi.

Salihli Belediyesi’nin ev sahipliginde Trap Skeet Atis Poligonu’nda düzenlenen Mesir Kupasi final müsabakalarini izleyen Türkiye Aticilik ve Avcilik Federasyonu Baskani Prof. Dr. Gürsel Çolakoglu da, “Uluslararasi standartlara sahip güzel bir tesisi aticilik sporuna kazandiran Belediye Baskanimiz Zeki Kayda’ya federasyonum ve sporcularim adina tesekkür ediyorum. Türkiye’nin degisik illerinden 105 sporcunun mücadele ettigi Mesir Kupasi güzel bir organizasyon oldu, emegi geçen herkese ayri ayri tesekkür eder ödül kazanan sporcularimizi kutlarim” dedi.

Salihli Avcilar Kulübü Dernek Baskani Yasar Çetin, Türkiye’nin yedinci Ege Bölgesinin en büyük Trap Skeet Atis Poligonu’nda düzenlenen Mesir Kupasina verdigi katkilardan dolayi Belediye Baskani Zeki Kayda’ya tüm aticilar adina tesekkür etti.

Kaynak: İHA