Veysel Bilen Açiklamasi 'Yeni Hocamizi 10 Gün Içerisinde Kamuoyu Ile Tanistirmak Istiyoruz'

Samsunspor Baskan Vekili Veysel Bilen, takimi yeni sezonda çalistiracak yeni teknik direktörün 10 gün içinde açiklanacagini ve kamuoyu ile tanistirilacagini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Baskan Vekili Veysel Bilen, Kulüp Genel Müdürü Soner Soykan ve Basin Sözcüsü Ender Gür, basin mensuplari ile Nuri Asan Tesisleri’nde bir araya geldi. Bu sezonun geri kalani ve gelecek sezon yapilmasi planlanan çalismalar hakkinda bilgi verilen toplantida, Veysel Bilen önemli açiklamalarda bulundu.

"Yeni hocamizi 10 gün içerisinde kamuoyu ile tanistirmak istiyoruz"

Yücel Uyar’in gelecek sezonda takimin basinda olmayacagini ifade eden Veysel Bilen, "Yücel Uyar, sezon sonuna kadar devam edecek. Sonrasinda asli görevi olan akademinin basina geçecek. Yeni hocamiz ile ilgili hedefimiz 10 gün içerisinde kamuoyu ile tanistirmak, Samsun’a getirmek. Hocamiz, hem takimin degerlendirmesi hem de önümüzdeki yil ile ilgili çalismalarin içerisinde olacak. Biz de hocamiz ile Samsun’u tanistirma hedefindeyiz. O konuda da epey bir mesafe kat ettik" dedi.



"Samsunspor önümüzdeki sezon ses getirecek bir kadro kuracak"

Yeni sezona ses getirecek transferler ve kadro ile gireceklerinin altini çizen Bilen, sunlari söyledi:

"Su anda matematiksel olarak play-off umudumuz var. Bu ligde kalirsak diye de 2 ayri çalisma yapiyoruz. Gözlemci ekibimiz 3 aydir çalisiyor. Yeni hoca arayislarimiz da devam ediyor. Samsunspor’un gelecek sezonlarda vizyonunu uygun, bizi üst lige tasiyacak, ya da Süper Lig’de hedeflerimize ulasmamizi saglayacak kadroyu iyi yönetecek hem yönetici vasfi olan hem de vizyonu olan, takim oyununa uygun, genç ve dinamik hoca profili üstünde çalismalarimiz sürüyor. Gözlemci ekibimizin uzun zamandir arastirdigi ciddi transferler ile takimimizi takviye edecegimizin müjdesini bugünden veriyoruz. Baskanimiz Yüksel Yildirim, bu sene diger senelerden daha da fazla fedakarlik yapmaktan kaçinmayacak. Sezon basladiginda kimsenin itiraz etmeyecegi, herkesin zevkle izleyecegi bir kadroyu olusturma kararliligindayiz. Yurt içi ve disinda izledigimiz, anlastigimiz, ön görüsmelerini tamamladigimiz, protokol imzaladigimiz oyuncular var. Ligin bitimi ile birlikte sözlesme imzalayacagimiz oyuncular var. Samsunspor önümüzdeki sezon ses getirecek bir kadro kuracak. Bu kadro 90 dakika terinin son damlasina kadar akitacak. Herkesin taktir edecegi bir takimi kuracagimizin sözünü veriyoruz."

Kaynak: İHA