Denizlispor'da Tek Hedef Menemenspor

A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, Gençlerbirligi galibiyetiyle lige daha saglam tutunduklarini belirterek, "Bu galibiyetin sevincini yasayacagiz ancak henüz hiçbir sey bitmis degil. Ayni ciddiyetle hazirliklarimizi sürdürerek Menemenspor maçina odaklanmaliyiz" dedi.



Spor Toto 1.Ligin 35. haftasinda Gençlerbirligi’ni maglup ederek puanini 42’ye çikaran yesil siyahli ekipte çifte bayram yasaniyor. Puan cetveline bakildiginda Gençlerbirligi galibiyetinin ne kadar önemli oldugunun ortaya çiktigini belirten A. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, "Özellikle maçin ikinci yarisinda ortaya koydugumuz oyun çok iyiydi. Bu tür maçlarda maglup duruma düstükten sonra skoru degistirmek zor olur. Ancak oyuncularimiz mücadeleyi hiç birakmadilar. Maçi daha farkli da kazanabilirdik. Teknik heyetimizi ve futbolcularimizi kutluyorum. Bir tesekkür de taraftarlarimiz hak ediyor. Maç boyunca destek vererek, armaya olan bagliliklarini ve takima olan inançlarini göstermeye devam ediyorlar" dedi.



“Bu maçi kazanmaktan baska bir düsüncemiz yok”

Ligin bitimine 3 hafta kaldigini, Süper Lige çikacak iki takimin belli oldugunu, Play-off grubunun da netlesmeye basladigini kaydeden Uz, "Artik ligin altindaki mücadele ön plana çikti. Üst üste topladigimiz puanlarla avantaji elimize geçirdik. Matematiksel olarak ligde kaldigimiz kesinlesinceye kadar yakaladigimiz performansi sürdürmek zorundayiz. Önümüzde belki de bizi hedefimize ulastiracak Menemenspor maçi var. Bu maçi kazanmaktan baska bir düsüncemiz yok. Taraftarlarimizdan Pazar günü yine tribünleri doldurarak desteklerini sürdürmelerini istiyorum. Yönetimden teknik heyete, futbolcudan taraftara kadar bugüne kadar verilen emeklerin heba olmamasi için birlik beraberlik içinde olmaya devam etmeliyiz. Insallah sezonu kazasiz belasiz atlatacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA