Karatay Yaz Spor Okullari'nin Ön Kayitlari Basladi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi tarafindan düzenlenen Karatay Yaz Spor Okullari’nin ön kayitlari basladi. Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, çocuk ve gençlerde spor bilincinin daha da gelistirmeyi ve çocuklarin yaz tatillerini daha verimli hale getirmeyi amaçladiklarini belirtti.

Karatay’da sporu çok daha genis tabana yaymak ve her yastan çocuklarin spor yapabilmesine imkan sunan Karatay Belediyesi Yaz Spor Okullari’nin ön kayitlari basladi.

10 Haziran Cuma gününe kadar sürecek olan ön kayitlar sadece sporokullari.karatay.bel.tr adresinden yapilabilecek. Karatay Yaz Spor Okullari’na katilacak çocuklar gün boyu farkli aktivitelerle verimli bir dönem geçirecek. Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü koordinasyonunda yapilacak olan Karatay Yaz Spor Okulu’nda futbol, masa tenisi, basketbol, taekwondo, kickboks, jimnastik, voleybol, güres, yüzme, karate ve satranç olmak üzere toplamda 11 bransta egitimler verilecek. 27 Haziran’da baslayip 16 Agustos Sali gününe kadar toplamda 8 hafta sürecek egitimler ise; Cemil Kelesoglu Lisesi Spor Salonu, Karatay Gençlik Merkezi, Karsehir Hali Sahasi, Yasar Dogu Imam Hatip Lisesi Spor Salonu, Kiliçarslan IMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu, Fevzi Çakmak Mahallesi Olimpiyat Yüzme Havuzu ile Spor Salonu ve Ulubatli Hasan Mahallesi Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek. Karatay Yaz Spor Okullari’na kesin kaydi yapilacak sporcular branslarina göre haftanin belirli günlerinde egitim alacak. Servis imkani da bulunan Karatay Yaz Spor Okullari’nda sporcular, evinden alinarak tekrar evine güvenli bir sekilde teslim edecek.

“Çocuklarimizin hayallerine adim atmasina katki sagliyoruz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Yaz Spor Okullari’nin çocuklarin saglikli ve tam donanimli bireyler olarak yetismesine katki sagladigini ifade ederek, “Saglikli yasamin anahtari olan spora evlatlarimizi tesvik etmek ve Karatay’in gelecekteki sampiyonlarini kesfetmek amaciyla Karatay Yaz Spor Okulu’muzu bu yil da hizmete sunuyoruz. Çocuklarimiz, güzel ortamlarda, alaninda deneyim sahibi antrenörlerimizin gözetiminde egitimlerini alacak. Amacimiz, tüm çocuklarimizi daha fazla spora yönlendirmek. Ögrenci ve hocalarimizin gayreti, belediyemiz ile ailelerimizin destegiyle gelecegin milli sporcularini hep birlikte yetistirecegiz. Evlatlarimiz Karatay Yaz Spor Okullari ile hem sporla beslenecek hem de yeni arkadasliklar edinerek birlikte eglenip sosyallesme imkani da bulacak. Çocuklarimiz buradaki egitimlerle hayallerine ulasma yolunda ilk adimi atmis olacak. Bizler de onlarin gelecekte milli takima kadar yükselmeleri noktasinda elimizden gelen tüm destegi verecegiz. Tüm çocuklarimizi Karatay Yaz Spor Okullarimiza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA