Dalgalar Esliginde Zorlu Yoga Keyfi

Kadiköy Caddebostan Sahili’nde egitmenler esliginde bir araya gelen vatandaslar suda yoga yapti. Kiyidan metrelerce uzaklikta board üzerinde yoga yapan vatandaslar, dalgalarin etkisiyle dengede durmakta zorlansa da renkli görüntüler olustu. Gün batimi esligindeki suda yoga havadan görüntülendi.

Son yillarida oldukça ünlenen SUP Yoga (Stand Up Paddle Board Yoga) kürek sörfünden hoslananlar için trend olan bir su sporu haline geldi. Bilinen yoga türüne göre daha fazla güç, denge ve odaklanma gerektirdigi için SUP yoga yapmanin yoga becerilerini gelistirdigi belirtildi. Kadiköy Caddebostan Sahili’nde bir araya gelen vatandaslar, egitmenler esliginde kiyidan metrelerce açilarak denizde board üzerinde yoga keyfi yasadi. Board üzerinde yoga yaparak dalgalarin etkisine ragmen dengede durmakta zorluk çeken vatandaslar renkli görüntülere sahne oldu. Gün batimina karsi suda yapilan yoga havadan görüntülendi.

Açal: “Zor olsa da gayet keyifliydi”

Yaklasik 1 saat süren suda yoga egitimi sonrasi konusan Melis Açal, “Normalde yoga yapiyordum. Bu kez suyun üzerinde denedim. Fazlasiyla keyif aldim. Denizde olusan dalgalar nedeniyle üzerinde durmakta güçlük çekebiliyorsunuz. Her ne kadar zor olsa da gayet keyifliydi. Gün batimi esliginde suda yoga iyi hissettiriyor” ifadelerini kullandi.

“Kendine has bir zevki var”

Suda yoga yapan vatandaslardan Damla Yagmur ise, “Istanbul gibi bir sehirde suyla ilgili hiçbir sey yapmiyoruz. Bu sebeple su üzerinde yoga bana heyecan verici geldi. Normal yogaya göre çok farkli bir tecrübe. Kendine has bir zevki var. Firsat buldukça katilmayi düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA