A Mili Takim, Günü Çift Antrenmanla Tamamladi

UEFA Uluslar Ligi’nde 4 Haziran Cumartesi günü grubundaki ilk maçinda Istanbul’da Faroe Adalari ile karsilasacak A Milli Takim, 29 Mayis Sali gününü gerçeklestirdigi iki antrenmanla tamamladi.

Riva Tesisleri’ndeki idmanlarin sabah etabinda Atletik Performans Antrenör Axel Busenkell nezaretinde ve bir egitmen esliginde, futbolculara dönük hazirlanan yoga programina katilan milli oyuncular, daha sonra 6 grup halinde mental bir çalisma yapti.

Teknik Direktör Stefan Kuntz nezaretinde gerçeklestirilen aksam antrenmanina 1 nolu sahada neseli bir el topu oynayarak isinan futbolcular, daha sonra hizli pas çalismasina geçti. Daha sonra 4 nolu sahaya geçen takim, burada da dar alanda pas, çift kale taktik çalisma ve sut idmani yapti. Sut idmaninin sonlarina dogru kaleci Ugurcan Çakir’dan eldivenleri devralan defans oyuncusu Merih Demiral, renkli anlara imza atti.

Ay-yildizlilarin bu aksamki çalismasini Millî Takimlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altintop da izledi.

A Milli Takim, Faroe Adalari maçinin hazirliklarina yarin saat 11.00 ve 17.30’da yapacagi iki antrenmanla devam edecek. Sabah çalismasi basina kapali, aksam idmaninin ilk 30 dakikalik bölümü medyaya açik olacak.

Kaynak: İHA