17 Sene Formasini Terlettigi Takima Jübile Maçi Ile Veda Etti

Karabük Cengiz Ünal 1. Amatör Ligi’nde 17 yildir Karabük Demirspor formasini terleten Suat Gergen Soguksu Sahasi’nda oynanan jübile maçi ile Karabük Demirspor’a ve amatör lige veda etti.

Karabük’te amatör futbol yasantisina Karabük Aydinlikevler Veteranlar ile veteranlar liginde ve Karabük Demirspor formasi ile yerel amatör ligde devam eden Suat Gergen amatör ligi birakarak jübile maçina çikti.

Karabük’te amatör ligde 2005 yilindan bu yana Karabük Demirspor formasi giyen Suat Gergen, ayni zamanda Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Bati Karadeniz Ligi’nde yer alan Aydinlikevler Veteranlar ile de futbol yasantisini sürdürüyordu. Iki farkli federasyona bagli olan takimlar olmasi sebebiyle iki takimda da futbol oynamasina engel teskil etmese de Gergen artik amatör ligi birakarak jübilesini yapti.

Uzun yillar Karabük Demirspor formasi giyen Gergen, geçtigimiz sezon basinda Karabük Aydinlikevler Gençlik ve Spor Kulübü’ne de transfer olmustu. Ligin devre arasinda yillarini verdigi Karabük Demirspor’a jübilesini yapmak için geçti ve formasini giydigi iki takimin karsilastigi maçta jübilesini yapti. Karsilasmanin ilk yarisini Aydinlikevler Veteranlar ile ikinci yarisini ise Karabük Demirspor formalariyla oynayan Gergen attigi gollerle amatör futbol yasantisini sonlandirdi.

Jübile karsilasmasi 4-4 sona ererken Suat Gergen her iki takim formasiyla da iki gol atti. Karsilasma sonunda takim arkadaslari Gergen için mesaleler yakarak tezahürat yaptilar ve tatli ikram ettiler. Aydinlikevler Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Mustafa Ayyildir ve Baskan Yardimcisi Erçin Öz, Karabük Demirspor Baskani Hasan Sahin, Gergen’e plaket ve hediyelerini takdim ettiler. Gergen ayrica TMVFL’de geçtigimiz sezonu 30 gol atarak gol krali unvani ile bitirdi. Kupasini da bu yapilan seremonide aldi.

Suat Gergen,17 yildir Karabük Demirspor’da oynadigini belirterek, sezon basinda bir Aydinlikevler GSK macerasi oldugunu ve artik futbolu gençlere birakma zamaninin geldigini düsündügünü söyledi.



Gergen, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’ndeki gol kralligi için ise, “Takim olarak ligde çok güzel mücadele ettik. Takim iyiydi. Takim iyi olunca da bize gol kralligi nasip oldu. Aydinlikevler Vetranlar takimi tebrik ederken Karabük Demirspor’a da basarilar diliyorum” dedi.

Jübile organizasyonu için mutlu oldugunu belirten Gergen, “Gerçekten daha önce böyle bir sey olmadi. Bu organizasyonu yaptiklari hem Aydinlikevler GSK kulübüne hem de Karabük Demirspor Kulübü’ne tesekkür ederim. Aydinlikevler GSK Baskani Mustafa Ayyildir ve Baskan Yardimcisi Erçin Öz’e ayrica tesekkür ederim. Çok mutlu oldum. Herkesten Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.

Suat Gergen önümüzdeki sezondan itibaren Karabük 1.Amatör Lig’de futbol oynamayacak ancak Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde Aydinlikevler Veteranlar takimi ile futbol oynamaya devam edecek.

Kaynak: İHA