Trabzonspor'un Sampiyonluk Kutlamasinda Nikah Yaptilar

Artvin’de 4 yildir nisanli olan çift, dügün tarihini Trabzonspor’un sampiyon olacagi sene olarak belirleyince, nikahlarini sampiyonluk kutlamalari için düzenlenen konserde onlarca kisinin önünde kiydilar.

Artvin’in Hopa Ilçesinde yasayan Ali Tatar ve nisanlisi Tansu Tatar, evlilik tarihini Trabzonspor’un sampiyon oldugu sene yapmaya karar verdiler.

Tansu Tatar, koyu bir Trabzonspor taraftari olan Ali Tatar’a “Biz ne zaman evlenecegiz” diye sorunca Ali Tatar’, “Trabzonspor sampiyon olunca” cevabini verdi. 15 yildir sevgili olan, 4 yildir da nisanli kalan çift, bu yil gelen Trabzonspor’un sampiyonluguyla dünya evine girdiler.

38 yil sonra sampiyon olan bordo-mavililer için Artvin’de düzenlenen konserde sahneye çikan çift, nikah memuru esliginde onlarca kisi içinde dünya evinde girdiler.

“O kadar bekleyemeyiz dedim inandik bugün çok muyluyuz”

Trabzonspor formasiyla dünya evine giren Tansu Tatar, “Ayni köyün çocuguyuz, birlikte büyüdük. Ne zaman evlenecegiz diye sordugumda ’Trabzonspor sampiyon olunca’ dedi.

Ben de ’O kadar bekleyebilecek miyiz’ dedim. O da inandi ’tamam’ dedik bekledik. Bugün evleniyoruz çok mutluyum" diye konustu.

Ali Tatar ise, “Birinci askim Tansu, ikinci askim Trabzonspor. Her sey Trabzonspor için, her sey askim için. Sampiyon Trabzonspor” dedi.

Artvinli Trabzonspor Taraftarlar Dernegi tarafindan sampiyonluk kutlamalari kapsaminda düzenlenen konserde, dünya evine giren çift, nikah memuruna evet dedikten sonra, konser alaninda bulunan taraftarlara dönerek, “Bordo, mavi sampiyon Trabzonspor” diyerek geceyi sonlandirdilar.

Kaynak: İHA