Kayserispor Kaptani Ilhan Parlak Açiklamasi 'Hayatimin Ve Kariyerimin En Önemli Karsilasmasiydi'

Kayserispor takim kaptani Ilhan Parlak, Sivasspor maçi sonrasi yaptigi açiklamasinda, "Hayatimin ve kariyerimin en önemli karsilasmasiydi” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi finalinde Sivasspor’a 3-2 maglup olarak kupayi kazanamayan Kayserispor’da büyük üzüntü hakim. Sivasspor maçinda karsilasmaya yedek olarak baslayan ve 100. dakikada Olivier Kemen’in yerine oyuna dahil olan tecrübeli oyuncu Ilhan Parlak, 107. dakikada attigi golle skoru 2-2 yapti. Attigi gol sonrasi sevincini taraftarlarla paylasan kaptan Ilhan, maçin 3-2 bitmesi sonrasi gözyaslarina hakim olamadi. Ilhan’i takim arkadaslari teselli etti.

Maç sonrasinda duygularini dile getiren Ilhan Parlak, "Sivasspor’a karsi iyi mücadelede ortaya koyduk. Öne geçtik, uzatmalarda geriye düstük, tekrar beraberligi yakaladik, ama son dakikalarda yedigimiz golle kupayi kazanamadik. Bu maçin benim için anlamli bambaskaydi. Hayatimin ve kariyerimin en önemli karsilasmasiydi. Kayserili hemserilerimiz mutlu edemedigim için gerçekten çok üzgünüm. Kayseri’den buraya binlerce insan geldi. Onlari Kayseri’ye huzursuz ve mutsuz gönderdigimiz için hepsinden özür diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA