Bakan Kasapoglu 'Hizmet Kalitesini Daha Yukari Tasimaya Devam Edecegiz'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Esenler Belediyesinin düzenlemis oldugu Gençlik Günleri ’nin kapanis programina yaptigi konusmada, “Spor tesisleriyle hizmet kalitesini daha yukariya tasimaya devam edecegiz” dedi.

porgramin katildi.

Programda konusan Kasapoglu "Geçtigimiz hafta gençlerimiz sporda Türkiye’nin çitasini çok yukari tasidilar. Onlarla da gurur duyuyoruz. Kadin boksörlerimiz, tekvandocularimiz, basketbolcularimiz, voleybolcularimiz, artik her bransta Türkiye’nin iddiasi çok daha büyük basarilara yürüyor" dedi.

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Esenler Belediyesi’nin 19 Mayis’tan bu yana devam eden Gençlik Günleri’nin kapanis programina katildi.

15 Temmuz Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlige Bakan Kasapoglu’nun yani sira Esenler Belediye Baskani Tevfik Göksu’da yer aldi. Konusmanin sonunda Baskan Göksu, Bakan Kasapoglu’na dijital tablo hediye etti. Kapanis programinda sahne alan Murat Kekilli ise, konser alanini dolduran vatandaslar unutulmaz bir gece yasatti.

“Hizmet kalitesini daha yukari tasimaya devam edecegiz”

Gençlik festivalinin kapanis programinda konusan Bakan Mehmet Muharrem Kasapoglu, “Türkiye’nin gençleri her alanda sanli bayragi yükseltmek için alin teri döken çalisan gençler, teknolojide sanatta, kültürde, bilimde her alanda gençlerimizin yanindayiz. Biliyorsunuz gençlerimiz, sporcularimiz her bransta Türkiye’nin iddiasi daha yukariya çok daha büyük basariya yürüyor. Sayin cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye’nin dört bir yaninda her alanda oldugu gibi sporda da gençlik tesisler gerçeklestirdik. Bunun en güzel örneklerinden biri de Esenler’de. Havuzlari, salonlariyla, bireysel antrenman sahalariyla, futbolu basketbolu voleyboluyla, Esenler’de bu çitayi daha yukari tasimak adina pek çok çalisma gerçeklestirdik. Kadini, erkegi, genci yaslisi engellisiyle tüm Esenler halkinin gece gündüz emrinde olacak bu tesisler. Hizmet kalitesini daha yukari tasimaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA