Riza Çalimbay, 'Göreve Hazirim' Mesaji Verdi

DG Sivasspor’da teknik direktör Riza Çalimbay, “Avrupa yolculugumuza önümüzdeki yil da devam edecegiz. Birlikte nice büyük basarilara” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi Finali’nde Kayserispor’u 3-2 yenip kupayi müzesine götüren Sivasspor’da teknik direktör Riza Çalimbay, sosyal medya hesabindan göreve hazirim içerikli bir paylasimda bulundu.

Çalimbay, kupa töreni fotograflarini paylasarak, “Ülkemizin en prestijli ve en kiymetli kupalarindan biri olan Ziraat Türkiye Kupasi’na kavustuk. Sezonu Sivasspor ile birlikte ilklere imza atarak kupayla taçlandirmak, bu büyük mutlulugu, heyecani taraftarimiza yasatmak benim için gurur ve mutluluk verici. Avrupa yolculugumuza önümüzdeki yil da devam edecegiz. 3 yil üst üste Avrupa’ya gitmek, bu ilki basarmak ve ülkemizi yine temsil edecek olmak bizleri simdiden yeni sezon için hem motive ediyor hem de çok gururlandiriyor. Takimima, teknik ekibime, her zaman yanimda olan aileme, yönetimimize ve kiymetli taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Birlikte nice büyük basarilara” notunu ekledi.

Paylasim kisa sürede binlerce begeni topladi.

Kaynak: İHA