Cenk Ergün Açiklamasi 'Her Iki Degerli Baskan Adayimiza Da Ayni Yakinlikta Ve Ayni Uzakliktayim'

Galatasaray eski Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Galatasaray’a olan sevgim ve bagimla birlikte her zaman onur duydugum geçmis hizmet dönemlerimin ve geçmisten bugüne aldigim Galatasaray terbiyemin sonucu olarak, her iki degerli baskan adayimiza da ayni yakinlikta ve ayni uzaklikta oldugumu belirtmek isterim" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü 4-11 Haziran’da yapilacak seçim öncesi sari-kirmizililarin eski futbol direktörü Cenk Ergün, yazili bir açiklama yapti. Ergün, baskan adaylari Dursun Özbek ve Esref Hamamcioglu’na da ayni yakinlikta ve uzaklikta oldugun söyledi.

Cenk Ergün açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

"Galatasaray’in seçim sürecinden geçtigi hassas günler yasiyoruz. Bu seçim gündemi içerisinde adimin transfer haberlerinde ve teknik adam arayislarinda yer almasinin yaptigi algi ve bilgi kirliliginden dolayi bir açiklama yapmak geregi duydum. Aksi takdirde gündemle ilgili yapilan bu durumun, uzun vadede Galatasaray’a zarar verecegine inaniyorum. Herhangi bir dayanaktan yoksun ve gerçegi yansitmayan asilsiz transfer dedikodularinin bu asamada Galatasaray’imizin hiçbir unsuruna yarar saglamayacagini düsünmekteyim. Galatasaray’a hizmet benim için bir gurur kaynagidir. Galatasaray’a olan sevgim ve bagimla birlikte her zaman onur duydugum geçmis hizmet dönemlerimin ve geçmisten bugüne aldigim Galatasaray terbiyemin sonucu olarak, her iki degerli baskan adayimiza da ayni yakinlikta ve ayni uzaklikta oldugumu belirtmek isterim. Bu süreçte, bir profesyonel olarak ‘resmi’ bir görevimin ve ‘resmi’ bir sifatimin olmadiginin altini özellikle çizmek isterim. Bilgi, birikim ve deneyimlerimi, gerektigi anda Galatasaray’in menfaatleri dogrultusunda kullanacagimi bu vesile ile ifade ederim."

Kaynak: İHA