Sivas'ta Binlerce Taraftar Final Maçi Için Istanbul Yolunda

Sivas’ta binlerce taraftar Sivasspor ile Kayserispor arasinda oynanacak Ziraat Türkiye Kupasi final müsabakasi için tarihi kent merkezinden kalkan otobüslerle Istanbul’a hareket etti.

Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Ziraat Türkiye Kupasi Final maçina gitmek isteyen bütün Sivassporlu taraftarlara müjde vererek 200 otobüslük destek verecegini açiklamisti. Söz verdigi gibi final maçindan bir gün önce kent meydanindan binlerce taraftari tasiyacak otobüsleri getirten Baskan Bilgin, maça gitmek isteyen hiçbir taraftari geride birakmadi. Sivas kent meydaninda bulunan tarihi Jandarma binasinin önünde toplanan kalabalik taraftar grubu büyük cosku yasayarak mesaleler esliginde tezahüratlar yapti. Sivas Valisi Yilmaz Simsek da, taraftarlarin coskusuna ortak olmak adina taraftarin arasina inerek hatira fotografi çekildi.

Öte yandan Sivasspor ve Alanyaspor arasinda oynanan Ziraat Türkiye Kupasi Yari Final maçini kuzusu ile birlikte izlemek isterken maça alinmayan Faruk Isik isimli vatandas bu kez Zeytin isimli Alman Kurdu cinsi yavru köpegiyle final maçinin yolunu tuttu. Isik, daha önce kuzusuyla maça alinmadigini belirterek, “Alman kurdumuz var adi zeytin, bu kez onunla gidiyorum insallah alirlar. Tepkiler baya güzel insanlar fotograf çekiliyorlar. Kendisi Sivassporlu insallah maça alirlarsa takimimiza destek olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA