Kartepe, Masterler Türkiye Sampiyonu Oldu

Bu yil 12.’si Antalya Masterler futbolcusu Bülent Üstüner adina düzenlenen ’Uluslararasi Türkiye Masterler Sampiyonasi’nda mücadele eden Kartepe Masterler, Türkiye sampiyonu oldu.



Türkiye Masterler Sampiyonasi’nin 12.’si Antalya Masterler futbolcusu Merhum Bülent Üstüner adina düzenlendi.

Antalya’da düzenlenen dev organizasyona Kocaeli takimlari damga vurdu. Son 8’de Kocaeli, Gölcük ve Kartepe masterler kalirken, sampiyonlugu Büyükçekmece Masterler’i Ishak Topçu ve Ibrahim Yilmaz’in golleri ile 2-0 maglup eden Kartepe Masterler elde etti.Kartepe Masterler grupta Romanya ekibi Crazy Team’i, Konya Masterler’i, Istanbul Çeliktepe’yi konuk ederken, çeyrek finalde Gölcük Kanyon Masterler’i geçen Kartepe, yari finalde ise Denizli Masterleri penaltilar sonucu 4-1 kazandi ve finale kaldi. 5 farkli ülkeden 12 yabanci kulüp olmak üzere toplam 40 takimin yer aldigi dev turnuvada finale kalan Kartepe Masterler sampiyonluk maçinda Istanbul Büyükçekmece Masterler ile oynadi. Kartepe temsilcisi sahaya Mahmut, Gazi, Hasan Çelik, Mücahit, Hasan Öztürk, Oguzhan Altinkaya, Batuhan, Bilal Turgut, Ercan Agaçe, Ibrahim Yilmaz ve Ishak Topçu ile basladi.

Karsilasmanin golleri Ishak ve Ibrahim’den geldi.

Kartepe Masterler mücadeleyi 2-0 kazanarak Türkiye Masterler Sampiyonu oldu. Maçin ardindan aileleri ile birlikte büyük bir sevinç yasayan Kartepe ekibi sampiyonluk kupasini kaldirmanin mutlugunu yasadi. Kartepe Masterleri tebrik eden Kartepe Belediye Baskani Av.M.Mustafa Kocaman “Spor her yasta yapilabilmektedir. Spor hayatin her alaninda bize gereklidir. Kartepe Masterler takimimiz gösterdigi basari ile bizleri sevindirmistir. Ilçemizi en iyi sekilde temsil etmislerdir. Kendilerine basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA