Dösemealti Voleybol Takimi, Türkiye Üçüncüsü

Kirkgöz Dösemealti Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kiz Voleybol Takimi İçel’de düzenlenen Türkiye Sampiyonasi’nda bir basariya imza atti. Dösemealti’nin kizlari favori gösterilen takimlari bir bir geride birakarak Türkiye üçüncüsü olurken oynadigi 6 maçin 5’ini kazanip sadece 1 maglubiyet aldi.



Dösemealti Belediye Baskani Turgay Genç ve Kirkgöz Dösemealti Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Ferit Sezer 32 takim arasinda üçüncülük kupasini kazanan Nar Tanelerini İçel’de yalniz birakmadi. Baskan Genç, Kulüp Baskani Sezer ile birlikte Voleybol takimini tribünden destekledi.

Midi kizlar liginde Namaglup Antalya Sampiyonu olarak Türkiye Sampiyonasi için İçel’e giden Dösemealti Belediyesi takimi oynadigi ilk 4 maçi kazanarak 32 takim arasindan yari finale yükselmisti.

Dösemealti’nin Nar Taneleri bugün 3’ncülük maçina çiktigi İçel Volgem Spor Voleybol takimini 3-0 yenerek ilk kez katildiklari Türkiye Sampiyonasinda bir basariya imza atmis oldu. Dösemealti Belediye Baskani Turgay Genç, Sampiyonadan 3’ncülük kupasi ile dönen kizlarin sevincine ortak oldu. Genç kupa töreni sonunda takim oyuncularini ve antrenörleri tebrik etti.

Baskan Turgay Genç, “Dösemealti’nin Nar Taneleri bizim sampiyon kizlarimiz İçel’de yapilan sampiyonadan alinlarinin akiyla çikti. Ilk kez katildigimiz Türkiye Sampiyonasinda kulüp baskanim Ferit Sezer ile birlikte kizlarimizin yaninda tribünde heyecanlarina ortak olduk. Hem teknik heyetimi hem basarili kizlarimi kutluyorum. Bize simdi amatör spora ve sporcuya verdigimiz destegin hakli gururunu yasamak kaliyor. Ailelerimiz basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.

Sampiyonada sportmence davranislar nedeniyle Kirkgöz Dösemealti Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kiz Voleybol Takimi oyuncusu Ada Yildiz Fair Play ödülüne layik görüldü.

Kaynak: İHA