Arda Turan Açiklamasi 'Futbolu Birakiyor Muyum Bilmiyorum, Esim De Bana Sordu, 'Oturup Konusacagiz' Dedim'

Galatasaray’in Kaptani Arda Turan, futbolu birakip, birakmamasiyla ilgili olarak yaptigi açiklamada, "Futbolu birakiyor muyum birakmiyor muyum bilmiyorum. Esim de bana sordu, ’oturup konusacagiz’ dedim. Belki birakiyorumdur belki birakmiyorumdur ama geriye dönüp baktigimda Galatasaray ile ilgili, Galatasaray taraftarina, Galatasaray camiasina herkese sonuna kadar hakkimi helal ediyorum. Herhangi bir üzüntü sikintiyla degil, inan bana. Neden? Çünkü üzüntüsüyle sikintisiyla zor bir yolculuktu ama çok güzeldi" dedi.

Galatasaray’in Kaptani Arda Turan, esi Aslihan Dogan Turan ile birlikte GS TV’de yayimlanan ’Sarayin Yildizlari’ programinda konustu.

Çocuklariyla beraber Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadi’na çiktiginda neler hissettigini anlatan Turan, "Çocukken çiktigim saha eski Ali Sami Yen’di. Ben Yeni Ali Sami Yen’e, eski Ali Sami Yen’in devami olarak bakiyorum. Galatasaraylilar için Ali Sami Yen Stadi’ni unutmak mümkün degildir. Tabi benim için de oglumla sahada olmak çok özel bir aniydi. Çünkü kariyerimdeki sampiyonluklar, kupalar kadar önemli bir hedefti çocuklarimin stadi görmesi, çocuklarimin bunu yasayabilmesi Çok sükür ki çocuklarim stadimizi gördü. Esime de buradan sizin huzurunuzda tesekkür ediyorum. Çocuklarim Galatasaray demeyi, Cimbombom demeyi ögrenip, o sahaya çiktilar" diye konustu.

Esi Aslihan Dogan Turan’a iliskileri hakkinda da konusan Arda Turan, "Firsati gelmisken söyleyeyim biz daha iyi olalim diye, esimle zaman zaman birbirimizi elestiririz. Tabi açikçasi esimin yaptiklari ile gurur duyuyorum. Basardigi ve geldigi noktayla ilgili Aslihan ile gurur duyuyorum. Çünkü insanlar tarafindan izlenilmek bu meraka olumlu bir sekilde karsilik verebilmek hele iki çocuk annesiyken ve annelik görevlerini asla aksatmadan bunlari keyifli bir hale getirmek çok güzel, sizin firsatinizla esime tesekkür ediyorum burada, onun yaptiklariyla gurur duyuyorum" seklinde konustu.



"ASLIHAN MUHTESEM BIR ES VE MUHTESEM BIR ANNE"

Kendisinin nasil bir es oldugunu aktaran deneyimli futbolcu, "Bir defa muhtemelen zor bir esimdir, beraberligimiz sürekli benim isime odakli, benim basarima odakli, benim maçima odakli yasamak bir birey için, bir insan için çok zor bir sey. Esim bunu hiçbir zaman bana hissettirmemeye çalisir. Bana her zaman çok yardimci olmaya çalisir. Ben hem çok önemli kararlar alan, hem de çok duygusal biriyim o yüzden bunlari yasarken çok zorlaniyorum bazen en ufak bir hassasiyette. Esim her seyden önce benim için duygusal olarak da çok iyi bir arkadas, çok iyi bir destekçi. Aile olmak ikimizin de hayaliydi. Ikimiz de hayatlarimizi gençligimizde iyi sekilde yasamis, keyifli insanlardik açikçasi Çocuk istedigimize karar verdigimiz zaman, çocuklarimiz oldugunda da çok mutlu bir aile ortami olustu. Bizi de büyüttü çocuklar Biz de beraber büyüyoruz artik her seye olgunlukla bakiyoruz. Artik daha çok beraberiz, daha çok birbirimizi dinlemeye basladik. Bence evliligimiz basladiginda da muhtesem bir aska sahipti ama simdi çok daha iyi bir olgunlukla, huzurla gidiyor. Çünkü insanin evinde huzur bulmasi çok önemli bir sey. Bir baba olarak çocuklar genellikle anneye emanet ve insanin bu konuda esine güvenmesi çok degerli ve anlamli. Aslihan her konuda güvenilir biri, huy olarak güvenilir bir insandir, dürüsttür. Fazla dürüstlügü de vardir bazen O yüzden çok mutlu ve huzurlu bir evliligimiz var. Bugüne kadar bütün yaptiklarindan dolayi kendisine çok tesekkür ederim. Zor bir adam oldugumu biliyorum ama bilerek yaptigim bir sey degil. Bizler basari ve basarisizlik odakli yasayan insanlariz. Aslihan muhtesem bir es ve muhtesem bir anne" ifadelerini kullandi.

"OGULLARIMIN IKISINI DE; SPORUN HANGI DALINI ISTERLERSE ORAYA YÖNLENDIRECEGIM"

’Ogullarinin sporcu olmasini ister mi?’ sorusuna Arda Turan, "Açikçasi sporcu olmanin çok kolay bir sey olmadigini düsünüyorum. Zor oldugunu düsünüyorum ama neden olmasin. Hamza Akman’i, Ayhan abinin oglunu Kadiköy’de izledim deplasmanda. Bir defa kisisel gelisimleri için sadece benim çocuklarimin degil, her anne babanin çocugunun bir spor takiminin içinde olmasini kiz-erkek hiç fark etmez çok degerli ve kiymetli buluyorum. Hatta tabii ki spor okullari, futbol okullari çok degerli ama amatör takimlari amatör branslari yani voleybol, basketbol, hentbol hangi brans olursa olsun yapilacak bir amatör takim içindeki bireysel kisinin oraya girmesi, bireysel bir kardesimizin, çocugumuzun oraya girmesini çok kiymetli buluyorum. O yüzden ben ogullarimin ikisini de; sporun hangi dalini isterlerse oraya yönlendirecegim ve onlarin gelisimi için bu çok degerli. Ama benim önceligim çocuklarim dürüst insanlar olsunlar, ailelerine bagli olsunlar, akillarinda hep ülkelerine hizmet etmek olsun" diye cevap verdi.

Yillar önce Ayhan Akman’in yerine oyuna girmesiyle, Hamza Akman’in kendisinin yerine oyuna girince neler hissettigini anlatan Turan, "Oglumuza Hamza ismi koyma fikri Ayhan Akman ile beraberken gelmisti. Kamptayken odada bunu beraber konusmustuk. Hatta Aslihan’a da evlenirken sartlarimdan biriydi. Bir gün oglumuz olursa ismi mutlaka Hamza olacak diye. Yillar sonra Hamza’nin (Akman) bebekligi de gözümün önündeydi. Ayhan abi Hamza’yi antrenmana getirirdi, hatta biz onunla antrenmanda oynardik. Daha topa yeni yeni dokunmaya basladigi yillardi. Tabi onun gelisimini izlemek; yillar sonra Galatasaray A Takiminda onu görmek bir abisi olarak, aile dostu olarak, babasinin önemli bir takim arkadasi olarak beni mutlu etti. Babasi Ayhan Akman fikirlerine çok deger verdigim önemli bir Galatasaraylidir. Ayhan Akman zaman zaman bu ülkede futbolculugu ve insanligi degerinden az gösterilen bir insandir, hep böyle düsünmüsümdür. O yüzden Hamza’yi gördügüm de çok etkilendim çok da hosuma gitti. Efe de ayni sekildeU17 Milli Takim Avrupa Sampiyonasi’nda ülkesini temsil ediyor ikisi de çok yetenekli. Özellikle Galatasaray’a çok büyük hizmetler edebilecek iki genç yetenek diye düsünüyorum umarim böyle devam ederler. Ayhan abi de esi Gizem Akman da, evlatlarini çok iyi yetistirmisler. Örnek bir aile. Bir anne baba böyle evlat yetistirince sahadaki tavri, altyapidaki davranislari çok güzel oluyor. Ben biliyorsun ki altyapidaki çocuklara çok merakliyimdir. Açikçasi bizim için de esimle benim için de iyi bir örnekler" ifadelerini kullandi.

"BENI ARDA YAPAN, BURALARA GETIREN KULÜBÜMDÜR VE BUNU EVLATLARIMA EN IYI SEKILDE ASILAMAK ISTERIM"

Ogullarina Galatasaray ve Galatasarayliligi nasil anlattigini açiklayan sari-kirmizili futbolcu, "Ogullarima Galatasaray’i anlatir misin deseler, bir defa içlerindeki sevgiden baslamalilar. Bizim Galatasarayliligimiz ile ilgili her zaman konustugumuz sey su bütün kapilarin hepsi Galatasaray sevgimize çikar. Yani konusur konusur üzülürüz, Galatasaray’i sevdigimiz için geri döneriz. Bütün bunlarin karsiliginda hayatimda bir sürü sey, babalarina verilmis bir sürü sey önce Allah sonra Galatasaray Kulübü sayesindedir. Beni Arda yapan beni buralara getiren kulübümdür ve bunu evlatlarima en iyi sekilde asilamak isterim. Ki babalari her zaman Galatasaray degerlerini korumak için ugrasmis, onun için mücadele etmis bir bireydir, öyle de olacaktir. Çünkü benim inancim Galatasaray her zaman sampiyon olacaktir, her zaman kupalar kazanacaktir. Ama Galatasaray, degerleri ile var olmus bir kulüptür öteki kulüplerden Galatasaray’i ayiran budur. Bunu yasatmamiz, bunu devam ettirmemiz gerektigine inaniyorum. Evlatlarima da, ogullarima da açikçasi bunu asilayacagim" dedi.



ESI ILE TANISMA HIKAYESI

Esi ile tanisma hikayelerini anlatan 35 yasindaki futbolcu, "Aslihan’in ne kadar güzel oldugunu hep duyuyordum. Açikçasi ben esimin güzelligi ile hep gurur duyuyorum. Bu benim için çok degerli ve kiymetli bir durum. Küçükken, futbola daha yeni basladigim dönemde Paf takimdan A takima çiktigim dönemlerde Aslihan’in güzelligi ile ilgili birçok sey duymustum ve ortak arkadasimiz vesilesiyle Aslihan ile tanisma firsati buldum ve uzun yillar çok iyi arkadas olduk. O yurt disinda okurken degisik farkli ülkelerde, ben de yurt disinda oynarken hep iyi arkadastik. Sonunda iyi arkadasligimiz kaliteli zaman geçirmeye basladigimiz zamanda iliskiye döndü ve sonrasinda evlendik. Aslihan’in karakterini, tavrini seviyorum çünkü çok sahsina münhasir. Aslihan ile müzik zevklerimiz çok uymuyor Baris Manço sarkilarini ikimiz de severiz ve 90’lar, 80’lerde çok bulusuyoruz. Ben Müzeyyen Senar çok severim ve dinlerim. Mustafa Ceceli de çok iyi bir Galatasaraylidir. Onun sarkilarini da çok severiz. Bizim çocuklar da Hamza ve Asil de onun sarkilarini inanilmaz seviyor" seklinde konustu.



"GERIYE DÖNÜP BAKTIGIMDA GALATASARAY TARAFTARINA, CAMIASINA SONUNA KADAR HAKKIMI HELAL EDIYORUM"

Takim arkadaslarindan gelen sürpriz mesajlar karsisinda duygulanan Arda Turan, "Videoda gördügünüz takim arkadaslarimi zaman zaman oglum gibi, zaman zaman kardesim gibi, zaman zaman en yakin arkadasim gibi, zaman zaman agabeyim gibi gördügüm zamanlar olmustur. Hepsi benim için çok degerli. Takim arkadaslarima Galatasaray ile ilgili zaman zaman aralarda hep ufak anektodlar veriyordum. Soyunma odasinda yapmalari gerekenleri, örf adeti devam ettirmeleriyle ilgili. Çünkü ben UEFA Kupasi döneminde oynamis olan oyuncularla oynadim, soyunma odasinda onlarla oldugum için Galatasaray kültürünün ne demek oldugunu ve nasil basarili olduklarini hep bilirdim. Takim arkadaslarima da bunlari anlatmaya çalistim. Kariyerim boyunca hep bunu yapmak istedim. Milli takim içinde hep sunu söylerdim, bir gün buradaki son gününüz olabilir. Açikçasi veda olmamasina sevinmistim gariptir belki ama. Çünkü buna dayanamayabilirdim. Özel bir sey olsun da istemedim. Futbolcular da insandir ellerinden geleni yapiyorlar. Insanlarin ailelerini çocuklarini düsünmeleri veya maddi durumunu düsünmeleri Galatasaray’i daha az sevdigi anlamina gelmez hiçbir zaman ki ben tam tersini yaptim, benim hep önceligim Galatasaray oldu. Futbolu birakiyor muyum birakmiyor muyum bilmiyorum. Esim de bana sordu, ’oturup konusacagiz’ dedim. Belki birakiyorumdur belki birakmiyorumdur ama geriye dönüp baktigimda Galatasaray ile ilgili, Galatasaray taraftarina, Galatasaray camiasina herkese sonuna kadar hakkimi helal ediyorum. Herhangi bir üzüntü sikintiyla degil, inan bana. Neden? Çünkü üzüntüsüyle sikintisiyla zor bir yolculuktu ama çok güzeldi. Sadece sunu istiyorum, insanlar benim Galatasarayliligimi anlatmama izin vermesinler, gerek yok böyle bir seye çünkü ben Galatasarayliyim ve hayatim boyunca her davranisimda bunu gösterdim. Kardeslerime de video için tesekkür ederim. Galatasaray elbet sampiyon olur, elbet kupalar kazanir ama dedigim degerleri devam ettirmeliler. Oradaki personele sahip çikmalilar, altyapidaki kardesleriyle ilgilenmeliler, Galatasaray’da diger branslardaki kardeslerini desteklemeliler. Galatasaray’in mali durumunu, idari durumunu bir Galatasarayli olarak takip etmeliler. Bir Galatasarayli nasil davranmasi gerekiyorsa her zaman öyle davranmalilar. Ben takim arkadaslarima sonuna kadar inaniyorum ve güveniyorum. Çok tesekkür ediyorum hepsine. Bilirler ki bir telefon uzaklarindayim, hayatimin neresinde olursa olsun. 1999 yiliydi ben Galatasaray kapisindan içeriye girdim 7 Eylül’dü unutmuyorum 1999, bugün 2022’deyiz aradan geçen onca senedir ben Galatasaray’dan hiç ayrilmadim. Gittigimde de Galatasaray’in transferi ile ilgili baskalariyla görüstüm. Galatasaray birini alacaksa o oyuncuyu aradim, Galatasaray birini düsünüyorsa o oyuncuyla konustum ve Galatasaray altyapisindaki maçi takip ettim. Kendimi bildim bileli Galatasaray’da oldugum için, 1999-2022 çok uzun bir süre ve geçen bu zaman muhtesem mutlulukla geçen bir süreç. Ben Florya’ya vedalasmaya da gitmedim sundan dolayi, gerçekten dayanamam. Çocuklara dayanabilirim ama personele dayanamayabilirim. Benim için çok kiymetliler, altyapidaki oyunculara dayanamayabilirim. Her zaman Galatasarayliyiz her zaman Galatasaray’a hizmet edecegiz, Galatasaray’i disaridan sevmek de bir hizmettir. Hayirlisi" degerlendirmesinde bulundu.

Altyapi maçlarina neden gittigini açiklayan Turan, "Çocuklara sunu hissettirmeye çalisiyorum siz yalniz degilsiniz, Galatasaray altyapisindaki her oyucu çok kiymetlidir. Galatasaray A takiminin profesyonel futbol takiminin gözü sizin üzerinizdedir. Her an buraya (A takima) gelebilirsiniz diye onu anlatmak için veya oraya gidiyorum. Kendim de oraya gittigimde duygusallasiyorum çünkü Galatasaray altyapisinda oynadigim dönemleri çok severim. Hem eglenceli, hem mutlu hem de inanilmaz basarili dönemlerdi. Galatasaray altyapisi farkli bir egitim yeriydi. Allah rahmet etsin Salih Hoca, Ahmet Keskinkiliç hoca, Zafer Koç Hoca ve Ahmet Genç Hocadan bu yana bir sürü hoca ile çalistim. Hepsinin bende çok emegi vardir. Çok büyük bir terbiye verdiklerini düsünüyorum. Hakan Balta da orada baslayinca tabi insanin ister istemez hosuna da gidiyor, gurur duyuyor çünkü ben hep eski futbolcularin eski oyuncularin oralarda görev almasindan yanayim. Çok severim altyapiyi ben. Çünkü oradaki anne babalarin o çocuklarin hayat umutlari ve Galatasarayliligi çok degerli" diye konustu.



GALATASARAYLI OLMAK ÇOK GÜZEL, GALATASARAY’I TEMSIL ETMEK ÇOK GÜZEL"

Futbol hayatina dokunan isimleri aktaran Arda Turan, "Bir defa altyapidan baslamak lazim Ali yavas hocadan, Ahmet Genç hocadan, Recep Yazicidan, Ahmet Keskinkiliç Hocadan, Salih Hocadan ama 2003 yilina geldigimizde ben daha Paf takimda ve genç takimda oynayan bir oyuncuydum o zamanlar 14 16 deniliyordu, Fatih Terim oraya gelip bizi A takima aldi ve profesyonel sözlesmeye imza attirdi. Biz çocukken bir anda ailesine bakabilen ve ailesine destek olmaya çalisan bir adam haline geldik. Bir beyefendi haline geldik. Ay sonlari çocuk kredi kartiyla maas çekebilen... Bunu her zaman söylüyorum Fatih Hoca buna vesile oldu. Ben de hayatim boyunca ona tüm sevgimle ve saygimla onun bana ögrettigi degerlerle, bu mücadelenin içinde olmaya çalistim. Ben inaniyorum ki Fatih hoca beni her önemli yerde gördügünde gurur duymustur. Dedigim gibi Fatih Terim futbol hayatima dokunan isimlerin en basinda gelir. Adnan Polat benim için çok degerli ve önemlidir. Galatasaray baskani olarak çok yardimci olmustur bana, rahmetli Turgan Ece’nin bende çok emegi vardir, masör Kubilay Amca yani anlatmak istedigim Galatasaray tarihine yön vermis, Galatasaray tarihinin bir parçasi olmus insanlardan Galatasarayliligi ögrendim. O yüzden benim için çok degerliydi hepsi hayatima dokundu. Haldun Üstünel hayatimin bir kismina dokundu. Murat Yalçindag da dokunmustur. Aklima bir sürü isim geliyor. Galatasaray divan kurulu üyeleri olsun, genel kurul üyeleri olsun, Abdullah Avci Galatasaray Paf takiminda Suat Kaya ile beraber ikisi çok büyük emekler verdi. Sonra bütün bu süreçte milli takim dönemi de vardi. Genç milli takim dönemi Gündüz Tekin Onay Hocadan baslayip, Metin Türel’e, Coskun Özari’dan Sevgili Haluk Ulusoy’a bende çok emegi vardir bizim milli takimla altyapisindan. Altyapida Ferhat Südogan Hocadan baslayip Necati Özçaglayan, Ali Kemal Denizci Osman Denizci bunlarin hepsi hocaligimi yapmistir. Cem Pamiroglu Fenerbahçe camiasindan Senol Çorlu birçok isimle beraber Tolunay Kafkas yani aklima gelen birçok isim hayatima dokunmustur. Bütün bunlarin yaninda Ersun Yanal çok kiymetli ve degerli bir yerde hayatima dokunmustur tam geçis dönemimde Benim top oynamaktan futbolculuga geçisimde çok büyük bir faydasi dokunmustur. Ersun Hocaya ekibine buradan aklima gelmisken tesekkür ediyorum. Unuttugum kim varsa Çünkü onlara söyle bakiyorum benim hayatima dokundugunu hisseden kim varsa, gerçekten dokunmustur. Kimi duasiyla, kimi antrenmaniyla, kimi yardimlariyla hepsine buradan sonsuz tesekkür ediyorum. Çok kiymetli ve degerliydi. Ama bu kariyer yolculugunda tabi sunu unutmak istemem Ahmet Bulut çok iyi bir menajerdi, burada Ahmet Bulut’a sundan dolayi çok tesekkür ederim, Galatasarayliligima her zaman saygi duydugu için. Ahmet Bulut burada çok büyük kibarliklar incelik yapti ona da buradan çok tesekkür ederim. A takima çiktigimda UEFA Kupasi’ni kazanan abilerimin hepsi cebime harçlik koydular, bana yol gösterdiler, bana kazanma aliskanligini asiladilar. Bunu anlatmaya çalisiyorum. Galatasaray’da futbol hayatim belki bitiyor ama Galatasaray’la ilgili hep güzel seyleri konusmaya çalisiyorum. Çünkü çok güzel seyler var. Yani birakalim vedayi onlari asla düsünmüyorum. Çok güzel Galatasaray’da her sey, Galatasarayli olmak çok güzel, Galatasaray’i temsil etmek çok güzel. Yasanan her sey için sonsuz tesekkürler. Ben olaya böyle bakiyorum" açiklamasinda bulundu.

Altyapidayken, Galatasaray efsanesi Hagi’nin attigi bir golde kale arkasinda sevinmesinin hatirlatilmasi üzerine deneyimli futbolcu, "O günün nasil bir önemi var biliyor musun? (Hagi’nin golü sonrasi kale arkasindaki gol sevinci ile alakali) o gün iddiamizi kaybetmistik aslinda sampiyonlugu kaybetmisken bile o gole nasil seviniyorum ben olaya öyle bakarim" ifadelerini kullandi.

Arda Turan ayrica bir gün oynadigi takimlarin basina geçmek istedigini söyledi.



UNUTAMADIGI GOL

Kariyerinde unutamadigi maçlarin sorulmasi üzerine Turan, "En sevindigim eski Ali Sami Yen de 1-0 kazandigimiz Fenerbahçe derbisi olabilir. 1-0’lik beyaz formayla Nonda’nin attigi gol var. O maça çok sevinmistim. Taraftar olarak UEFA Kupasi’ni kazanmamiza çok sevinmistim. Taraftar olarak kesin En’im o dur. Her Galatasarayli için UEFA Kupasi’ni kazanmak çok önemlidir, bir de ben 12 yasinda çocuktum. Sivas’ta uçaktan dönerken çok mutluydum, 3 gol atip hattrick yapmistim. Ve geçen seneki Kadiköy deplasmani Açikçasi o maçi kazandigimizda sampiyon olacagimizi düsünüyordum. Kazandik ama maalesef bir golle sampiyonlugu kaybettik ve bence çok dramatik sekilde kaybettik. Ama Kadiköy galibiyeti benim için çok güzel bir ani oldu, hatta kariyerimdeki önemli formalar arasina o formayi koydum. Benim için çok önemliydi" diye konustu.



"ÜLKEMI TEMSIL ETMEK, BU BASARILARLA, TÜRK BAYRAGIYLA ORAYA ÇIKABILMEK ÇOK ÖNEMLIYDI"

Atletico Madrid ve Barcelona’da Türkiye’yi temsil etmenin nasil bir duygu oldugunu anlatan deneyimli futbolcu, "Açikçasi sunu söylemek lazim Ziraat Türkiye Kupasi’ni kazanmak için bile insanlar ne kadar zorlaniyorlar. Hayatta bir kupa kazanmak bile ne kadar zor. O kupalarin içindeyken bunu anlamiyorsun tabi. Ülkemi temsil etmek, bu basarilarla, Türk bayragiyla oraya çikabilmek çok önemliydi. Açikçasi hep hakkini verdim finallerin. Yani finallerde asist yaptim, önemli isler yaptim. Su çok güzel bir sey keskesi olmayan finaller yasadim. Geçen gün bir yerde gördüm pisman olmaya zaman yoktu diyor. Kariyerim o kadar hizli ve çabuktu ki. Bir sürü maç vardi. Bir sürü heyecan. 3 günde bir konsantre olmaya çalisiyorsun" degerlendirmesinde bulundu.

"HIÇ AYRILMAMIS GIBIYDIM ASLINDA ÖYLE HISSETTIM"

Galatasaray’a son gelisinde çiktigi antrenmanda neler hissettiginin sorulmasiyla ilgili olarak Arda Turan, "Son gelisimde aslinda antrenmandan önceki gece çok duygusaldi formayla, çünkü gelis sürecim çok sikintili olmustu. 6 ay beklemek zorunda kalmistim. Hiç ayrilmamis gibiydim aslinda öyle hissettim. Florya benim kalbime hiçbir zaman uzak degildir. Yani simdi çiksam 50 sene sonra girsem yine öyle hissederim. Florya ile ilgili hislerim hep öyle. Çünkü biz oyuncuyken yani futbolculugumda hep öyle oldu. Florya’yi biz hiç antrenman yeri olarak görmedik. Yani antrenmana gidip de 12, 24, 36, 48 saat çikmadigim zamanlar oldu. Oradan basketbolun oraya gideriz altyapiya gideriz. Galatasarayliligin bransi olmaz bizde, her bransta desteklerim. Florya’ya geldigimde dedigim gibi heyecanliydim ama hiç uzak degildim" seklinde cevap verdi.

"HER SEY ONLARLA ÇOK GÜZELDI, TESEKKÜR EDERIM"

Son olarak Galatasaray taraftarina mesaj veren Turan, "Bütün beraber yasadiklarimiz için, beni bütün yolculugumda destekledikleri için sonsuz tesekkür ederim. Hepsine hakkim helaldir. Sag olsunlar beni hep tribünlerde desteklediler. Biliyorum ki kizdiklari zaman da beni çok sevdiklerindendi. Açikçasi muhtesem günler yasadik. Seslerinin dolu dolu geldigi, en özel oyunculardan biri oldugumu biliyorum. Çünkü hep bunu hissetmisimdir. Çok güzeldi her sey onlarla çok tesekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA