Muhabir Cirit Atinin Altinda Kalmaktan Ani Refleksle Son Anda Kurtuldu

Bayburt’ta oynanan cirit müsabakasini takip eden muhabir, üzerine gelen atin altinda kalmaktan ani refleksle kendini yaklasik 1,5 metre yükseklikten atarak son anda kurtuldu.

Bayburt Çoruh Atli Spor Kulübü ve 15 Temmuz Atli Spor Kulübü arasinda dostluk müsabakasi yapildi. Ciritçiler, atlari dörtnala kosturarak cirit müsabakasini izleyenlere keyifli anlar yasattilar.

Büyüklerle birlikte çocuklarin da merakli gözlerle izledigi müsabaka, drone ile havadan görüntülendi. Müsabakada, yaralanan olmazken, Bahadir Akkurt isimli ciritçi atin üzerinden atla birlikte yere düstü, düstügü yerden tekrar atini kaldirip, atina binen Akkurt, müsabakaya kaldigi yerden devam ederek, müsabakayi sorunsuz bir sekilde tamamladi.

Çoruh Atli Spor Kulübü Baskani Serdar Sariaslan, güzel bir maç oynadiklarini dile getirerek, "15 Temmuz Atli Spor Kulübü ile dostluk müsabakasi oynadik, çok güzel, centilmence bir müsabaka oldu. Katilimlarindan dolayi 15 Temmuz Atli Spor Kulübüne tesekkür ediyorum" diye konustu.

15 Temmuz Atli Spor Kulübü baskani Vahdettin Topyay ise oynanan maçtan memnun kaldigini söyleyerek, "Bizi bugün burada misafir eden, Serdar Sariaslan baskanima çok tesekkür ediyorum. Kendisinin de dedigi gibi, çok güzel, çok zevkli bir maç oldu" ifadelerini kullandi.

“Muhabir cirit atinin altinda kalmaktan ani refleksle son anda kurtuldu”

Öte yandan cirit müsabakasini takip eden IHA muhabiri Öznur Demir, üzerine gelen atin altinda kalmaktan ani refleksle kendini yaklasik 1,5 metre yükseklikten atarak son anda kurtuldu. Kazayi yara almadan atlatan muhabir Demir, düstügü yerden kalkarak çekim yapmaya devam etti. Cirit atinin muhabire çarpma ani cep telefonu kamerasina yansidi.

Kaynak: İHA