Yunus Akgün'den Adana Demirspor Taraftarina Veda Açiklamasi 'Beni Takip Etmeye Devam Edin'

Ligin son maçi ile birlikte sözlesmesi biten ve takimi Galatasaray’a dönecek olan basarili futbolcu Yunus Akgün, sosyal medya hesabindan mesaj yayinladi. Yunus, maç içinde de oyundan alindiktan sonra baskan Murat Sancak’in yanina giderek elini öptü.

Yunus yayinladigi veda mesajda su ifadelere yer verdi:

"Benim için bu mesaji yazmak oldukça zor ama A’dan Z’ye hepinize çok borçlu oldugumu biliyorum. Burada, bu güzel sehirde ve bu büyük kulüpte geçirdigim günleri asla unutmayacagim.

Basta Baskanimiz Murat Sancak’a (Bir baskandan çok daha fazlasi, Agabey, Baba... ), Asbaskanimiz Metin Korkmaz’a, üzerimde bu bir sene içerisinde en az alt yapida ki hocalarim kadar emegi olan, benim için çok degerli olan ve bir ömür boyu çok degerli kalacak Vincenzo Montella hocama, Yönetim Kurulu üyelerimize, Sportif Direktörümüz Gökhan Göktürk’e, kulüp emekçilerimize, 2 yildir beraber Mavi-Lacivertli formayi terlettigimiz takim arkadaslarima, abilerime, kardeslerime ve siz güzel, coskulu, asi ve büyük sevdali Adana Demirspor taraftarlarina yasattiginiz her sey için tesekkür ederim. Burada bulundugum süre içerisinde bir gün bile mutsuz olmadim ve bir gün bile umudumu kaybetmedim. Adana Demirspor formasi giymek ve bu kulüpte oynamak gerçekten çok özeldi ve hep öyle kalacak. Bir tane Çubuklu Adana Demirspor formami evime götürüyorum, kim bilir belki bir gün yine bulusuruz. Bu sürede beni takip etmeyi unutmayin, sizleri onurlandirmaya devam edecegim ve hep kalbimin bir kösesi Mavi-Lacivert olacak."

Kaynak: İHA