Vincenzo Montella Açiklamasi 'Adana Demirspor'da Kalmak Istiyorum'

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 7-0’lik galibiyetin ardindan, takimda kalmak istedigini söyledi. Yunus Akgün’ü de 1 sene daha kulüpte istedigini belirten Montella, “Kulüp olarak da Galatasaray’dan hediye bekliyoruz. Bizim sayemizde inanilmaz bir gelisim gösterdi. Eger vermek isterlerse de 1 sene daha Yunus Akgün’ü görmek isteriz" dedi.

Adana Demirspor, ligin son haftasinda Göztepe’yi 7-0’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan konusan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Son 5 maça nazaran geçirdigimiz güzel sezonu yakisan bir sekilde tamamladik. Bu süreç, aylar boyunca hayal kurdugumuz bir yolculuktu. Baskanimiza verdigi desteklerden dolayi tesekkür ediyorum. Bizim en dogru sekilde çalismamiza firsat, olanak sundu. Taraftarimiza da tesekkür ediyorum sezon boyunca bizim aglayip, bizimle sevindiler. Bize yakisir bir sekilde ligi tamamladigimiz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandi.

"Burada kalmak istiyorum"

Takimda sözlesmesi devam ettigini söyleyen Montella, Adana Demirspor’da kalmak istedigini söyleyerek, "Ben kalmaya hevesli bir insanim. Beraber gelistirmeyi istedigimiz bir projemiz var. Baskanimizla ilerleyen günlerde görüsecegiz ve bakis açimiz ayni yolda devam ediyorsa Adana Demirspor’u gelistirip en iyi noktalara getirmeye çalisacagiz. Burada kalmak istiyorum. Mutluyuz ve zevkle çalistigimiz noktadayiz" seklinde konustu.

Takimdaki kiralik oyuncularin katkisinin çok oldugunu belirten Montella, “Muric, Vargas ve Yunus’un katkisi ortada. Simdi onlar gidecekler diye üzgünüz ama geri dönmek isterlerse de almak için hizli bir sekilde ne gerekiyorsa yapariz" dedi.



“1 sene daha Yunus Akgün’ü görmek isteriz"

Yunus Akgün’ün Galatasaray’a gidisiyle ilgili de konusan Vincenzo Montella, "Yunus Akgün su andan itibaren Galatasaray’in futbolcusu. Adana Demirspor’da herkes tarafindan karsiliksiz sevilen birisi. Buradaki karari Galatasaray verecektir ve her türlü karara saygi duyariz. Kulüp olarak da Galatasaray’dan hediye bekliyoruz. Bizim sayemizde inanilmaz bir gelisim gösterdi. Eger vermek isterlerse de 1 sene daha Yunus Akgün’ü görmek isteriz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA