Ömer Erdogan Açiklamasi 'Artik Bu Hikayeye Son Vermek Istiyorum'

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Giresunspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, görevinden ayrilmak istedigini açikladi.

Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasinda maçinda evinde karsilastigi Giresunpor’u 4-1 maglup eden Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, mücadele sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Erdogan, 2 sene güzel bir hikaye yasadiklarini ama artik bu hikayeye son vermek istedigini ve görevimi birakacagini belirterek, "Maçin degerlendirmesini yapmayacagim, az önce yayinci kurulusa da açikladim. Biz buraya 2 sene önce geldigimiz zaman basta bu göreve bizi layik gören Onursal Baskanimiz Lütfü Savas’a tesekkür ediyorum. O dönem tarihinde ilk defa Süper Lig’e çikmis Hatayspor’un basina daha önce Süper Lig tecrübesi olmayan bir teknik direktörü göreve getirerek zaten ne kadar cesaretli ve bize olan güvenini göstermis oldu. Hem bu kulübü hem de baskanimizi mahcup etmemek için ekibimle beraber çok yogun çalistik. Hem geçen sene hem bu sene bizimle çalisan futbolcu kardeslerime tesekkür ediyorum. 2 senenin özellikle 1 buçuk senesi rüya gibi geçti, çok keyif aldim. Son bir dönem inisli çikisli bir dönem geçirdik ama o dönemde bile yönetimimiz bize herhangi baski veya elestiri degil tam tersine bize destek oldular. Baskanim da her açiklamasinda zaten bizim arkamizda oldugunu, istedigimiz kadar bu kulüpte çalisabilecegimizi tekrarladi. 2 sene güzel bir hikaye yasadik burada ama artik bu hikayeye son vermek istiyorum. Görevimi birakacagim bugün. Bu karari kendi ailem ve teknik ekibimiz biliyordu, baskanimiz bilmiyordu. Biraz sonra toplanti yagacagiz hem tesekkür edecegim hem de görevi birakmak istedigimizi iletecegim. Bu dönemde futbolcu kardeslerimize, personel arkadaslarimiza, taraftarlarimiza tesekkür ediyorum. Her zaman Hatayspor’un farkli bir yeri olacak. Hem benim için hem de Hatayspor için hayirlisi olsun" seklinde konustu.



"Ayriligimin sebebi baska bir kulüp degil"

Ömer Erdogan, herhangi bir kulüple görüsmedigini, ayriliginin sebebinin farkli bir kulüp olmadigini belirterek "Benim bu kararimi veren kriter herhangi bir kulübe gitme veya görüsme durumu degil. Böyle bir karar vermem gerekiyordu, açikçasi bunun nedenini de açiklamak istemiyorum. Böyle gerekiyordu. Hem benim kariyerim hem de kulübüm için böyle bir karar aldim" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA