Taner Taskin Açiklamasi 'Biraz Daha Zorlayabilseydik Play-Off Oynama Ihtimalimiz Vardi'

Ankaragücü maglubiyetini degerlendiren Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, “Biz eger biraz daha zorlayabilseydik belki bir play-off oynama ihtimalimiz vardi. Keçiörengücü’nün öncelikli olarak bu sezon çektigi çileyi bir daha çekmemesi lazim" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasinda Ankara Keçiörengücü, sahasinda konuk ettigi MKE Ankaragücü’ne 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin ise su degerlendirmelerde bulundu:

"Bir hafta önce ligde kalmayi tescillemistik. Ankaragücü de sampiyonlugunu tescillemisti. Çok amaçsiz bir maç olarak görünüyordu. Biz görsel olarak iyi futbol oynayip bu günü tamamlamak istiyorduk. Bu sezon benim ve oyuncularim adina çok zorlu geçti ama çok iyi isler ortaya çikardik. Ligde kaldik. 4 puanla aldigimiz takim 48 puanla güzel bir yerde kaldi. Güzel bir derbi oldu."

"Zirveyi zorlayan bir hale gelmek için biz de mücadele verecegiz”

’Gelecek sezon Süper Lig’i hedefleyen bir Keçiörengücü olacak mi?’ seklinde yöneltilen soruya Taner Taskin, "Biz Keçiörengücü olarak genel yapiya baktigimizda, ligde kalma ve play-off’u zorlama gibi geçiyor sezon. Biz eger biraz daha zorlayabilseydik belki bir play-off oynama ihtimalimiz vardi. Keçiörengücü’nün öncelikli olarak bu sezon çektigi çileyi bir daha çekmemesi lazim. Ligde korkulu rüyalar görmemesi lazim. Sonrasinda da zirveyi zorlayan bir hale gelmek için biz de mücadele verecegiz” cevabini verdi.

Kaynak: İHA