Lütfü Savas Açiklamasi 'Ömer Erdogan, Istedigi Sürece Hatayspor'da Kalir'

Hatay Büyüksehir Belediye Baskani ve Hatayspor’un Onursal Baskani Lütfü Savas, "Ömer Erdogan, istedigi sürece Hatayspor’da kalir" dedi.

Hatayspor’un Onursal Baskani Lütfü Savas, D-Smart’ta yayinlanan Futbol Smart programina konuk oldu. Gündeme dair açiklamalarda bulunan Baskan Savas, Hatayspor’un önümüzdeki sezonlarda uygulayacagi stratejilerden bahsetti.

Lütfü Savas: "Bu sene yeniden yapilanma yapacagiz"

Hatayspor’u kendi kendine yeten bir takim yapmak istediklerini söyleyen Lütfü Savas, "Bu sezonu ortalarda bitiriyoruz. Hedefimiz ilk 10’du. Geçen seneye göre biraz basarisiz oldugumuz görülüyor. Sorumluluk benden itibaren hepimize aittir. Bize tecrübe gerekiyor, daha iyi hazirlanip daha basarili olacagiz. Bu sene yeniden yapilanma yapacagiz. Amacimiz hem ligde kalici olmak, hem kendi kendine yeten bir takim olmak, hem de önümüzdeki yillar için basarili olacak adimlari atmak. Altyapi ve tesislesmede Ajax sistemini Hatay’da uygulamak istiyoruz. Altyapi oyunculari ile A takim oyunculari ayni yerde vakit geçirecekler. Çok para edecek oyuncumuz olursa yollarimizi ayirabiliriz. Hem yurt içinden hem yurt disindan gelecek vaat eden oyunculari transfer edecegiz. Önümüzdeki sezon ilk hedefimiz ayakta kalmak olacak" ifadelerini kullandi.

"Avrupa’ya gidecegim derse önünü kapatmayiz"

Teknik direktör Ömer Erdogan’in akibeti hakkinda gelen sorulari da yanitlayan Savas, "Ömer Erdogan ne kadar istiyorsa Hatayspor’da kalir. Eger Avrupa’ya gidecegim derse önünü kapatmayiz. Adama Traore’nin sözlesmesi bitiyor. Opsiyonu bitti. Eger kalmak isterse anlasiriz ama su an serbest kalacak gibi duruyor. 3 yil sonra Avrupa’da yarisan bir Hatayspor göreceksiniz” diye konustu.

Kaynak: İHA