Kulüp Baskani Destek Çagrisi Yapti Minik Taraftarlar Kumbaralarini Bozdu

TFF 2. Lig’e yükselmek için play-off final müsabakasi oynayacak olan Artvin Hopaspor’un Kulüp Baskan Göksel Cihan, müsabaka öncesi destek çagrisi yapinca iki minik taraftar kumbaralarini alarak bankaya kostu. Bir yildir kumbarada biriktirdikleri harçliklarini tuttuklari takimin hesabina yatiran minikler taraftarlar, küçük yürekleriyle büyük destek oldular.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de 1. grupta mücadele eden Artvin Hopaspor, ligi 5. bitirerek bir üst lig olan 2. Lig’e yükselmek için play-offta karsilastigi Belediye Kütahyaspor’u evinde 2-1 yenen deplasmanda ise 0-0 berabere kalarak final müsabakasi oynama hakki elde etti.

Finalde Arnavutköy Belediye takimi ile eslesen Hopaspor, 24 Mayis’ta Kayseri’de TFF 2. Lig’e çikmak için final oynayacak.

Kulüp baskani Göksel Cihan müsabaka öncesi açiklama yaparak takima destek çagrisinda bulundu. ’Hedef 2. Lig’ diyen Baskan Cihan, "futbolcularimiza sampiyonluk sözümüz var. Ayrica borçlarimiz var herkesin yardimini bekliyoruz deyince, sehir adeta seferber oldu" seklinde konustu.

Ilçede yasayan ve Hopaspor taraftari olan 10 yasindaki Alp ve kardesi 7 yasindaki Aras Güven, çagriyi duyunca 1 yildir biriktirdikleri harçliklarini Hopaspor’a destek olmak için harcamaya karar verdiler. Kumbaralarini alan iki kardes aileleri esliginde bankaya giderek biriktirdikleri harçliklari taraftari olduklari Hopaspor kulübünün hesabina yatirdilar.

Konuyla ilgili açiklama yapan baba Aydin Güven, “Sosyal medyada gezinirken kulüp baskanimizin destek çagrisini izledik. Daha sonra çocuklarim yanimizdan ayrilip odalarina gittiler. Kumbaralariyla birlikte geri geldiler. Babacim bizde Hopaspor’a destek olmak istiyoruz dediler. Ben ve esim bu duruma çok duygulandik. Bizde kendilerine eslik ettik bankaya gidip Hopaspor kulübüne destek için yatirdik. Takimiz finale kaldi kulüp yönetimine, futbolcular ve teknik heyete tesekkür ediyoruz hedef 2. Lig, sampiyon Hopaspor" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA