Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu Açiklamasi 'Kadin Sporcularimiz Türkiye'nin Adini Zirveye Yazmadilar Zirveye Kazidilar'

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Kadin Sporcularimizin Uluslar Arasi Boks birligi tarafindan Türkiye’nin ev sahipliginde düzenlenen Dünya Kadinlar Boks sampiyonasinda elde ettikleri 5 altin madalya ile ilgili “Türkiye’nin adini Zirveye yazmadilar Zirveye Kazidilar” dedi.

Gençilk haftasi çerçevesinde Türkiye Hava Sporlari Federasyonunca düzenlenen bir dizi etkinliklere katilmak üzere Kapadokya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu budara gazetecilere açiklamada bulundu.

Sabahin erken saatlerinde gençler ile birlikte Sicak Hava Balonuna binen Kasapoglu Kapadokya’yi kus bakisi izledi.

Bakan Kasapoglu Sicak Hava Balonu havalanmadan önce yaptigi açiklamada “Sporcularimiz Türkiye’nin adini zirveye yazmadilar zirveye kazidilar. 5 tane birden altin madalya takim halinde Dünya Sampiyonu, hakikatten büyük bir mutluluk. Ülkemiz açisindan sporumuzun bugünün ve yarinlari açisindan, kadin sporcular açisindan geldigimiz noktayi göstermesi apayri bir heyecan” dedi.

Bakan Kasapoglu, “Spordaki güçlü durusumuzun ne kadar dogru bir sekilde ilerledigini gösteriyor. Gençlerle hem Kapadokya’da olmak hem bu heyecanlari paylasmak bizim için büyük mutluluk. Biliyorsunuz Gençlik haftasi 19 Mayis Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramini büyük bir coskuyla kutladik. Gençlik Haftasi etkinliklerimiz tüm Türkiye’de cosku ve heyecanla devam ediyor.

Bu günde Kapadokya’da gençlerle beraber olmak , Nevsehir’de Gençlik Merkezimizin gençleri birlikte olmak bizi ayrica mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA