Cumhurbaskani Yardimcisi Oktay Açiklamasi 'Cumhurbaskanimizin Müjdesidir, Muhtesem Bir Stat Olacak'

Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, "Cumhurbaskanimizin müjdesidir, muhtesem bir stat olacak. Türkiye’deki en modern, en güzel statlarimizdan birisi Ankara’da olacak. Insallah gelecek yillarda Süper Ligde maçlari, o statta birlikte izleyecegiz" dedi.

Spor Toto 1. Lig’de sampiyon olarak Süper Lig’e yükselen MKE Ankaragücü, sampiyonluk kupasini aldi. Kutlama, Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay’in da tesrifleriyle 19 Mayis Stadi’nin arazisinde düzenlendi.

Kutlamaya Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay’in yani sira Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Servet Yardimci ve Spor Toto Teskilat Baskani Bünyamin Bozgeyik ve binlerce sari-lacivertli taraftar katildi.

Sari-lacivertli takimin kaptani Erdem Özgenç sampiyonluk kupasini, Türkiye Futbol Federasyonu Baskani Servet Yardimci ve Spor Toto Teskilat Baskani Bünyamin Bozgeyik’in elinden aldi.

"Stadin müjdesini vermek üzere buradayiz"

Ankara’ya yapilmasi planlanan stadin müjdesini veren Oktay, "Ankara biz size güzel bir aksamda güzel bir haber vermek için buradayiz. Birlik, beraberlik ve dayanisma ruhu için buradayiz. Milli mücadelenin sembolü olan Ankara, insallah bugün de yine ayni sekilde Süper Lig’ e çikmis olmanin sevinciyle, müjdesiyle burada. Biz de size bu müjdeye karsilik stadin müjdesini vermek üzere buradayiz. Bir ve beraber olmak üzere buradayiz" ifadelerini kullandi.

"Cumhurbaskanimizin müjdesidir, muhtesem bir stat olacak"

Yapilacak olan stadin Türkiye’nin en güzel ve modern statlarindan biri olacagini ifade eden Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, "Hep birlikte gelecege yürüyecegiz. 112 yillik takimiz biz. Bir ve beraberiz. Bugün de bir ve beraberiz, gelecekte de bir ve beraber olacagiz. Cumhurbaskanimizin müjdesidir, muhtesem bir stat olacak. Türkiye’deki en modern, en güzel statlarimizdan birisi Ankara’da olacak. Insallah gelecek yillarda Süper Ligde maçlari, o statta birlikte izleyecegiz. Ben Baskan Faruk Koca’yi, tüm yönetimi tebrik ediyorum. Mustafa Dalci ve tüm teknik ekibi tebrik ediyorum. Tüm futbolcu kardeslerimizi yürekten tebrik ediyorum. Iyi ki varsiniz, iyi ki buradasiniz. Sizi seviyoruz, nice basarilara” ifadelerine yer verdi.

MKE Ankaragücü Baskani Faruk Koca: "Burasi Ankaragücü’nün spor mabedidir"

Sampiyonluk Kutlamalarinda 19 Mayis Stadi’nin arazisinde yapmalarinin önemine vurgu yapan MKE Ankaragücü Baskani Faruk Koca, "Burasi Ankaragücü’nün spor mabedidir. Biraz önce protokolde, burada ciddi emek sarf etmis, geçmiste futbolculuk yapmis arkadaslarimiz var. Burada anilarini tazeledi. Bugün bu atmosferi olusturan bu zeminde destek verdiginiz için hepinize tesekkür ediyorum. Burada yapmamizin önemli bir sebebi vardi. Camiamiz büyük bir hasretle Ankaragücü’nün spor mabedi olan stadin yapilmasini bekliyor, onun için burada yaptik bu kutlamayi. Ankaragücü’ne katki saglayan kim olursa olsun tesekkür edecegiz" diye konustu.



Üstü açik otobüsle sehir turu

Baskent ekibi, sampiyonlugun kutlandigi 19 Mayis Stat arazisine üstü açik otobüsle sehir turu atarak geldi. Spor Toto 1. Lig’in son haftasinda Ankara Keçiörengücü’nü Aktepe Stadi’nda 2-1 yenen sampiyon MKE Ankaragücü, Baskentli taraftarlarin yogun ilgisiyle karsilasti. Kutlama alanina gelen sari-lacivertli taraftarlar, verilen konserlerle cosku dolu anlar yasadi. 19 Mayis Stadi’nin arazisinde yapilan sampiyonluk kutlamasinda, sarkici Demet Akalin ve birçok isim konser verdi.

Kaynak: İHA