Burhaniye Basarili Takimlarin Gözdesi Oldu

Burhaniye ilçesi, çok sayida spor etkinligine ev sahipligi yaparken, pek çok takiminda tercihi haline geldi. Balikesir Il Birincisi olan Dursunbey Belediyespor U-16 takimi da kamp için Burhaniye’yi tercih etti.

Burhaniye’de kampa giren Dursunbey ekibi, yeni statta antrenmanlarini yaparken, Türkiye Sampiyonasina hazirlaniyor. Antrenmanlarin devam ettigini anlatan Dursunbey Belediyespor U-16 takimi antrenörü Ali Kemal Önal, Türkiye Sampiyonasina hazirlandiklarini söyledi.

Burhaniye de olmaktan mutlu olduklarini anlatan Önal, “Bizim ekibimiz hiç yenilgisiz Balikesir birincisi oldu. Önümüzdeki ay yapilacak olan Türkiye Sampiyonasina katilacagiz. Balikesir’in temsil edecegimiz için çok mutluyuz. Bunun için Burhaniye de 7 günlük bir çalisma içine girdik. Burada Kemal Kocaeli ve Hasan Bas hocamizla birlikte 20 kisilik ekiple çalismalarimizi sürdürüyoruz. Burhaniye’de çalismaktan çok mutluyuz. Baska takimlarinda burayi tercih etmelerini isterim. Bize ev sahipligi yapan Burhaniye Belediyesine de tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA