Sporun Her Dalinda Bayrakli Farki

Bayrakli Belediyesi, sportif basarilarina yenilerini eklemeye devam ediyor. Birçok alanda madalyalar kazanarak içenin gururu olan Bayrakli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporculari güres, futbol ve atletizmde elde ettikleri madalyalarla bir kez daha yüzleri güldürdü. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Tüm sporcularimizi kutluyorum. Bayrakli sporda da farkini ortaya koyuyor. Desteklerimizi sürdürecegiz” dedi.

Ücretsiz spor kurslarindan dünya ve Avrupa sampiyonlari çikararak milli takimlar düzeyinde sporcular yetistiren Bayrakli Belediyesi, Afyon’da gerçeklestirilen ve 241 kulüpten 2 binin üzerinde sporcunun yaristigi U-13 Serbest ve Greko-Romen Güres Türkiye Sampiyonasi’nda turnuvayi 6’nci tamamladi. Müsabakalarda 62 kg’da Yusuf Arasan Türkiye ikincisi, 57 kg’da Yigit Aktas Türkiye üçüncüsü, 48 kg’da Tarik Emin Kaymak, 52 kg’da Hasan Sahin ve 30 kg’da Muhammed Enes Azboy Türkiye 5’incisi oldu. Derece elde eden sporcular Güres Milli Takimi kamplarina katilmaya hak kazandi.

Atletizmde yüzde 100 basari

Öte yandan 6 kulüpten 100 sporcunun katildigi 7’nci Iller Arasi Bayrak Yarisi’nda da Bayrakli Belediyesi Atletizm Takimi, U-12 kategorisinde ikincilik ve dördüncülük, U-14 kategorisinde ise birincilik ve ikincilik kazandi. 81 ilde düzenlenen Türkiye’nin en hizlilari yarisinin Ege Bölge seçmelerinde de basari gösteren Bayraklili sporculardan Ege Yilmaz 5’inci olurken, Ada Tükel ise Ege Bölge üçüncüsü oldu.

Namaglup sampiyon

Ayrica Bayrakli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A Takimi, Birinci Amatör Lig 6’nci grupta lig bitimine 2 hafta kala namaglup sampiyonlugunu ilan etti. Basarili sporcular Süper Amatör Lig’e çikmak için play-off müsabakalari oynayacak.

“Bayrakli sporda da marka olacak”

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Bayrakli artik sporda bir marka oldu. Sportif basarilarimiz artiyor. Farkli branslarda elde ettigimiz dereceler hepimizin gögsünü kabartiyor. Sporcularimizin gayretleri ve kazandiklari madalyalar, kupalar Bayrakli’nin imajina da katki sagliyor. Bayraklili çocuklarimizin sporda daha büyük basarilar elde etmesi ve ilçemizden yeni sporcularimizin milli takimlar düzeyine çikmasi, Türkiye’de, Avrupa’da ve dünyada dereceler kazanabilmesi için destegimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA