Sivasspor Kadin Futbol Takimi Ligde Kalmak Istiyor

Kadinlar Süper Ligi Play-Out rövansinda sahasinda Kireçburnu ile karsilasacak olan Sivasspor Kadin Futbol Takimi’nda Teknik Direktör Nevzat Ercanli, “Hedefimiz bu sene ligde kalmak. Insallah bunu basaracagiz. Hem yönetimimizi hem de Sivas halkini maça davet ediyorum” dedi.

Kadinlar Süper Ligi’nde mücadele eden Sivasspor, Play-Out rövans maçinda hafta sonu sahasinda karsilasacagi Kireçburnu müsabakasinin hazirliklarini sürdürüyor. 4 Eylül Spor Vadisi’nde, Teknik Direktör Nevzat Ercanli ve yardimcilari nezaretinde saganak altinda yapilan antrenman yaklasik 1 buçuk saat sürdü. Idman kosu ile basladi, daha sonra isinma hareketleri yapan kirmizi-beyazlilar, dar alanda pas çalisti. Antrenman, yarim sahada yapilan çift kale maçla sona erdi.

“Insallah ligde kalacagiz”

Antrenman sonrasi Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Nevzat Ercanli, Kireçburnu ile ligde kalma maçina çikacaklarini söyledi.

Ercanli, “Geçen hafta Kireçburnu ile oynadigimiz maçta çok net pozisyonlarimiz vardi. Verilmeyen penaltimiz da vardi. Ilk maç 1-1 berabere sona erdi. Burada oynayacagimiz maçta elimizden gelenin en iyisini yapacagiz ve yapmak zorundayiz. Biz Sivasspor’uz ve Kireçburnu ile oynayacagimiz müsabakanin önemini biliyoruz. Biz gerçekten iyi bir ekibiz. Bu hafta oynayacagimiz maçta taraftarlara ihtiyacimiz var. Taraftar olmazsa olmazimiz. Istanbul’daki maçta bizi yalniz birakmayan ISTDER’e tesekkür ediyorum. Buradaki Çilginlar58 ve Yigido Gençlik taraftar gruplari ile görüstük. Okullardan ögrenciler de gelecek. Hedefimiz bu sene ligde kalmak. Insallah bunu basaracagiz. Hem yönetimimizi, hem de Sivas halkini maça davet ediyorum” dedi.



Kader Simsek: “Büyük bir destek bekliyoruz”

Futbolculardan Kader Simsek ise, Kireçburnu maçini kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarini belirterek, “Bizim için çok önemli bir maç. Play-Out’un ilk maçini Istanbul’da Kireçburnu ile oynadik. Son dakikada golümüzü bulduk 1-1 bitti maç. Iyi bir skorla döndük oradan. Sahamizda üzerimize düseni yapmak istiyoruz. Taraftarlarimizdan büyük bir destek bekliyoruz. Bu bizim ölüm kalim maçimiz. Insallah maçi kazanacagiz ve ligde kalacagiz. Ilk maçta 1-1’i bulunca yenmis kadar sevindik. Sivas’a mutlu döndük” diye konustu.



Zeynep Cesur: “Taraftara çok ihtiyacimiz var”

Basarili oyuncu Zeynep Cesur da, duygularini su sözlerle ifade etti:

“Çalismalarimizi bu hafta içerisinde çok güzel bir sekilde sürdürdük. Kireçburnu maçi bizim için çok güzel olacak. Maçi kazanacagimizi düsünüyorum. Taraftardan bizi yalniz birakmamalarini istiyoruz. Taraftara çok ihtiyacimiz var. Taraftar destege geldigi zaman sahada yapacagimiz mücadele daha farkli olur.”

Kaynak: İHA