Sehzadeler Belediyesi 19 Mayis'ta Samet Algu Futbol Turnuvasi Düzenledi

Sehzadeler Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde düzenledigi Samet Algu Futbol Turnuvasi’nda dereceye giren takimlar kupalarini törenle aldi.

Sehzadeler Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde Asagiçobanisa Ismail Sahin Spor Tesislerinde futbol turnuvasi düzenledi.

Genç yasta elim bir trafik kazinda hayatini kaybeden sporcu Samet Algu adina düzenlenen turnuvada 6 takim yer aldi. Merhum Samet Algu’nun babasi Osman, annesi Selma, esi Merve, kizi Esile ve kardesi Melik Algu’nun da hazir bulunduklari turnuvada Manisa Spor, Karaköy Spor, Yunusemre Belediye Spor, Yildiz Spor, Kuslubahçe Köprülü Spor ve Ayyildiz Spor takimlari sampiyonluk kupasi için mücadele etti. Çekismeli geçen maçlar sonrasinda dereceye giren takimlara kupalari törenle verildi.

Turnuvada sampiyonlugu Karaköy Spor alirken, ikinci Yunusemre Belediye Spor, üçüncü Manisa Spor oldu.

Törende konusan Sehzadeler Belediye Baskanvekili Atilla Efendioglu “Hayatinin baharinda elim bir trafik kazinda hayatini kaybeden sporcu kardesimiz Samet Algu’ya Allah’tan rahmet diliyorum. Sehzadeler Belediyesi olarak 23 Nisan’da Emin Kaçar Amatör Spor Kulüpleri Tesisi’nde yine bir trafik kazasinda kaybettigimiz kardesimiz Baran Kamal adina bir turnuva düzenlemistik. Bugünkü turnuvamiza katilan kulüplerimizin baskanlarina, yöneticilerine ve sporcularina göstermis olduklari hassasiyetten ötürü tesekkür ederim. Tüm gençlerimizin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini kutlarim” dedi.

Konusmalarin ardindan ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren takimlar ödüllerini protokolün elinden aldi.

Kaynak: İHA