Riza Çalimbay Açiklamasi 'Sivas Için Tarihi Bir Gün Olacak'

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, "Belediye baskanimizin yaptigi destek çok güzel bir sey. Konvoy halinde maça gitmek harika olacak. Sivas için tarihi bir gün. Bunu hep birlikte degerlendirmemiz gerekiyor" dedi.

Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, kulübün resmi internet sitesine açiklamalarda bulundu. Ligde geçtigimiz hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-1 yendikleri maçi degerlendiren Çalimbay, maça çok iyi konsantre olduklarini söyledi.

Karsilasmada çok iyi oynadiklarini kaydeden Çalimbay, "Final oynayacagimiz maç için ölçü olacak bir maç degildi ve oyun olarak çok çok üstüne çikmamiz gerekiyor. Güzel bir lig maçi oldu. Takimimizin oyun disiplini gayet güzeldi. Iyi bir galibiyetle döndük" diye konustu.



"Aklimiz kupa maçinda"

Kayserispor ile hem ligde hem de kupada üst üste 2 maça çikacaklarinin hatirlatilmasi üzerine Çalimbay, sunlari söyledi:

"Tam kadro çikmayacagiz bu maça. Korumamiz gereken arkadaslarimiz var, maç oynayip dinlenmesi gereken arkadaslarimiz var. Aklimiz kupa maçinda ama evimizde oynayacagimiz lig maçini kazanmak için ne gerekiyorsa yapacagiz."

"Istanbul’da Sivasli çok"

Ziraat Türkiye Kupasi final maçina biletini alan taraftarlara Sivas Belediyesi tarafindan maça götürüleceginin hatirlatilmasi üzerine Çalimbay, "Ilimizden ayrilan Vali Salih Ayhan ve Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Aytemiz Alanyaspor maçinda mükemmel bir taraftar sagladilar. Istanbul’da Sivasli çok. Onlarin da destegi bizim için çok çok önemli. Belediye baskanimizin da yaptigi destek çok güzel bir sey. Konvoy halinde maça gitmek harika bir sey olacak. Sivas için tarihi bir gün. Bunu hep birlikte degerlendirmemiz gerekiyor. Taraftar benim için her zaman birinci adamdir" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA