Kepezli Basketbolculardan 19 Mayis Turnuvasi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün U16 kiz basketbol takimlarina düzenledigi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami turnuvasinda, sporcular birbirlerini test etti.

Altyapilarinda kiz sporculara agirlik veren Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün U16 kiz basketbol takimlarina düzenledigi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Basketbol Turnuvasinda, takimlar birbirlerini test etti. Turgut Özal Spor Salonunda yapilan turnuvaya, Antalya Polis Gücü Spor Kulübü ile Atletik Spor Kulübü, U16 Kiz Basketbol takimlari ile katildi.



“Yetenek yarismasi da yapildi”

Alt yapi liglerde mücadele vererek üste çikmaya çalisan takimlarin koçlari, turnuvayla oyuncularinin hatalarini görerek yaz döneminde gerekli antrenman programlarini olusturma imkani kazandi. Turnuva bünyesinde turnike, hiz, sut, pas isabeti ve çabukluk testlerinin yapildigi yetenek yarismasinda, 3 kulübün sporculari bireysel olarak mücadele etti. Yarismanin birincisi Atletik Spor Kulübü’nden Ilayda Aydin, ikinci Antalya Polis Gücü Spor Kulübü oyuncusu Aleyna Tasdemir ve üçüncü Kepez Belediyespor oyuncusu Emel Inci’nin madalyalarini, Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman verdi.

“Birinci Kepez Belediye Spor oldu”

Turnuva üçüncüsü Atletik Spor Kulübü’nün kupa ve madalyalarini Kepez Belediyesi Spor Kulübü basketbol menajeri Hüseyin Güner takdim ederken, ikinci olan Antalya Polis Gücü Spor Kulübü takiminin ödülünü Antalya Basketbol Il Temsilcisi Hilal Ertunali verdi. Kepez Belediyesi Spor Kulübü Baskani Hakan Çatal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ibrahim Saraçoglu ve Mustafa Simsek ise, birinci olan kendi kulüp takiminin ödüllerini sundu.

“Ablalarinizi geçmenizi bekliyoruz”

Bayan sporlarina yer veren tüm kulüpleri tebrik eden Baskan Çatal, ilkini yaptiklari turnuvanin gelecekte daha da büyümesi için çabalayacaklarini söyledi.

Kulüp olarak bayan sporcular yetistirmeye özel çaba ortaya koyduklarini anlatan Çatal, ’’Simdi bayan basketbolcularimiz ve voleybolcularimiz, 2’inci ligde mücadele ediyor. Sizlerin ablalarinizi geçerek daha üst liglerde oynamanizi arzu ediyoruz. Hepinizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA