Groenendijk Açiklamasi' Kazanmayi Basaramadik'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Galatasaray karsisina kazanmak için çiktiklarini belirterek, "Neticesinde hayal kirikligi var mi var kazanmak için sahaya çiktik bunu basaramadik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasinda Antalyaspor, sahasinda agirladigi Galatasaray ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Groenendijk, sezon içinde zorlu maçlara çiktiklarini bunlardan birinin Kayserispor oldugunu bir digerinin ise bugün Galatasaray olduguna dikkat çekti. Karsilarinda sistem degisikligine giden bir Galatasaray oldugunu kaydeden Groenendijk, "Baklava dizilimini tercih eden rakip vardi. Buda bizi açikçasi sasirtti ilk yari buna karsi önlem alamadik ikinci yari nasil oynamamamiz gerektigini çözdük. Ilk yariyi 1-0 önde tamamladik. Ilk yari Galatasaray daha iyi oynadi. Ikinci yari dengeli giden maç vardi. 2. yari da gereksiz yenen bir gol var. Bu sekilde maç tamamlandi. Neticesinde hayal kirikligi var mi var kazanmak için sahaya çiktik bunu basaramadik. Ancak yarin sabah uyandigimizda 16 maç yenilmezlik serimizin onuru ve gururu olacak. Kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini devam ettirdik. Bunu yarindan itibaren anlayabiliriz. 3 puan isteyen bizdik ama basaramadik. Yaptigimiz is olaganüstü" diye konustu.



"Tüm oyuncularimizi korumamiz gerekiyor"

Kiralik olan Haji Wright, Fernando’nun takimdaki gelecegi yönünde gelen soruya Groenendijk, “Tüm ekip olarak kalmasi taraftariyiz. Bunula ilgili çok çalisiyoruz. Tabi ki kadroyu korumak istiyoruz, güzel sezon yasadik. Kanimca tüm oyunculari korumamiz gerekiyor” cevabini verdi.

"Devam ederiz"

Sözlesmeniz bitiyor mu Nuri Sahin‘le devam edecek misiniz? sorusuna Groenendijk, su cevabi verdi:

"Nuri Sahin’in uzun süreli kontrati var. Ekip olarak güzel is yaptik. Takimi gelistirmek güzeldi. Devam edecegimizi düsünüyorum, herhangi bir sikinti görmüyorum burada kalmam benim içinde büyük bir sans olur."

Kaynak: İHA