Erol Bulut Açiklamasi 'Ligi Galibiyetle Kapattigimiz Için Mutluyuz'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Çaykur Rizespor’u 2-0 maglup ettikleri maçin ardindan yaptigi açiklamada, "Ligi galibiyetle kapattigimiz için mutluyuz" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda konuk ettigi Çaykur Rizespor’u Stankovski ve Maxim’in attigi gollerle 2-0 maglup ederek sezonu galibiyetle noktaladi. Bu sonuçla puanini 46’ya yükselten Gaziantep FK, ligi 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 16 maglubiyetle tamamladi. Zorlu maçin ardindan açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, sezonu galibiyetle bitirdikleri için mutlu olduklarini söyledi.

Maç sonrasi basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün ligin son maçini oynadik ve galip geldigimiz için mutluyuz. Bugün gösterilen performanstan dolayi da mutluyuz. Uzun bir aranin ardindan galibiyet iyi geldi. Ligimizde kendi evimizde 40 puan toplayarak ligin üçüncü sirasinda olan bir takimiz ama maalesef deplasmanda bunu basariyi gösteremedik. Hatalarimizi görerek seneye daha iyi seyler yapacagiz. Sonuçta hatalar var. Bu hatalardan da ben olsun, taraftar olsun, yönetim olsun, sporcu olsun herkes ders çikaracak. Kendi içimizde eksisi ile artisi ile konusup iyi bir noktaya getirilmesi gerekiyor. Rizespor’a da geçmis olsun diyorum. Biz de 19 Haziran’da yeni sezona baslamis olacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA