Domenec Torrent Açiklamasi 'Firsatlar Yakaladik Ama Berabere Kaldik'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldiklari maçin ardindan yaptigi degerlendirmede, oyuncularinin tutumundan memnun oldugunu belirterek, "Güzel sekilde firsatlar yakaladik ama berabere kaldik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasinda Galatasaray deplasmanda karsilastigi FT Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, çok büyük bir takima karsi oynadiklarini belirterek, “15 maçtir kaybetmediler ve iyi oynadilar. Rakibin oyunlarini iyi analiz ettik, son 5-6 maça kadar. Top çikisini engellemek için sistemi degistirdik. Biz de geriden iyi çiktik. Maçin birçok bölümünde bunu basardik. Topa sahip olma oranimiz fazlaydi” diye konustu.



"Oyunu domine ettik"

Oyuncularinin son iki maçtaki tutumundan memnun oldugunu dile getiren Torrent, “Kulübümüzde özel bir dönemden geçiyoruz. Son güne kadar da oyuncularim çok iyi mücadele etti. Galatasaray’in ismini tasidiklari için son ana kadar mücadele etmeleri gerekir. 2. yarinin ilk 5 dakikasindan sonra oyunu domine ettik. Net sekilde biraz da sansla kazanabilirdik. Degisimli sekilde 4-4-2 oynadik. Güzel sekilde firsatlar yakaladik ama berabere kaldik” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA