Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Gelecek Sezona Bakacagiz'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda 2-0 maglup bitirdikleri Gaziantep FK maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Artik gelecek sezona bakacagiz" dedi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in son haftasinda konuk oldugu Gaziantep Futbol Kulübü’ne Stankovski ve Maxim’in attigi gollerle 2-0 maglup oldu. Bu sonuçla ligi 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 22 maglubiyetle 36 puan toplayarak 17. sirada tamamlayan Çaykur Rizespor, Spor Toto 1.Lig’e düstü. Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, gelecek sezonun planlamasini yapacaklarini söyledi.

Bülent Korkmaz, maç sonu degerlendirmesinde, "Ligin son maçinda kaybettik. Bu maçta kazanç olarak söyleyebilecegimiz sey Emirhan ve Efecan gibi iki tane önemli oyuncu kazanmis olmak. Bundan sonra artik gelecek sezona bakacagiz. Gelecek sezonun planlamasini yapmistik zaten. Insallah o plan bir an önce uygulanir ve Rizespor layik oldugu, hak ettigi Süper Lig’e geri döner" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA