Boluspor - Altinordu Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. Lig’in 38. haftasinda Boluspor, sahasinda Altinordu’yu 2-1 maglup etti. Maçin ardindan iki takimin teknik direktörleri açiklamalarda bulundu.

Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Boluspor Teknik Direktörü Osman Nuri Isilar, “Acisiyla tatlisiyla, sevinciyle üzüntüsüyle bir futbol sezonunu iyi bir yerde bitirdigimiz için huzurluyuz. Çok zor günler yasadik. Üzüldügümüz, içimize agladigimiz zamanlar yasadik. 35 puanda düsme potasinda teslim aldigimiz takimi 50 puanla, 15 yillik TFF 1. Lig geçmisinde 4-5 defa bu baraji yakalamisiz. Ligi 7’inci sirada bitirdik. Düsecek denilen takimi play-off kapisindan döndügünü görmek hepimizi farkli düsüncelere sevk ediyor. Demek ki iyi bir takimimiz var ve bu takim sahada birlikte oynadigi zaman çok basarili sonuçlar alabiliyormus” seklinde konustu.

Ligin son karsilasmasini da degerlendiren Isilar, “Sezonun stresi olmayan, heyecani olan git-gelli bir oyun oynadik. Oyun 0-0 gittigi bölümlerde pozisyonlar verdik. Balaj’in kendi çabasiyla sürükleyip vurdugu golle morallendik. Ikinci yari yine git-gelli oyun oynanirken talihsiz bir penaltiyla oyun 1-1’e döndü. Daha sonra ortada giden oyunda öz kaynagimizdan yetisen oyuncularimizin katilimiyla keyifli bir oyun seyretmeye basladik. Ergen Can Polat’in frikik golüyle gözlerimizin pasi silindi. Bugün burada ligi bitirdik ama Boluspor’un daha çok yolu var. Bu ligin kidemlisi olduk. Insallah bundan sonraki senelerde Boluspor’u çok daha iyi yerlerde, güzel günleri kutlarken görürüz” ifadelerini kullandi.

Altinordu cephesi

Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman ise, “Zor bir sezonu hep birlikte bitirdik. Bundan 9 hafta öncesine döndügümüzde herkes Altinordu düser diye üzerimize kirmizi çizgi çizmislerdi. Ama bizim içeride birçok kahramanimiz var. Kulüp çalisanlarimiz, futbolcularimiz, benim için en büyük deger teknik ekibimiz. Çok iyi bir ekiple çalisiyorum. Hepsi kendi alanlarinda birer deger. Hepsine tesekkür ediyorum. Hepimiz birlikte 9 maçlik bir hikaye yazdik. Ligin son maçi. Konsantresi zor maçlar. Ama birçok oyuncumu, genç oyuncularimi görme firsati buldum. Gelecek adina güzel bir maç geçtigini düsünüyorum. Boluspor’a da basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA