Baskan Gültak, Mersinlileri Dev Ekranda Maç Izlemeye Davet Etti

Akdeniz Belediye Baskani Muhammet Mustafa Gültak, tüm İçellileri, Içel Idman Yurdu’nun 23 Mayis Pazartesi aksami Fethiyespor ile yapacagi maçi, belediye tarafindan İçel Millet Bahçesi sahil etabina kurulacak olan dev ekranda izlemeye, sampiyonluk heyecanini hep birlikte paylasmaya davet etti. Akdeniz Belediyesi, maçi izlemek isteyen taraftarlar için Ankara’ya otobüsler de kaldiracak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig 3’üncü Grupta mücadele eden Içel Idman Yurdu, play-off yari final rövans maçinda evinde Orduspor 1967’yi 3-0 maglup ederek adini finale yazdirdi. İçel ekibi, takimi play off finaline çikaracak bir sonraki maçini da 23 Mayis 2022 Pazartesi aksami saat 20:00’de Ankara’da Eryaman Stadyumunda Fethiyespor ile oynayacak.

“Tüm İçellileri dev ekranda maçi izlemeye davet ediyorum”

Kirmizi Seytanlar Taraftar Grubu liderleri Mustafa Demirtas, Bünyamin Kit ve Murat Tanis ile bir araya gelen Akdeniz Belediye Baskani Gültak, maçi izlemek için kendisinin de Ankara’ya gidecegini ve takima destek verecegini söyledi.

İçellilere de seslenen Gültak, “İçellileri de 23 Mayis aksami Millet Bahçesi sahil etabinda kuracagimiz dev ekranda o büyük heyecani yasamaya ve paylasmaya davet ediyorum. Maçi Ankara’da izlemek isteyen taraftarlarimiz için Millet Bahçesi birinci etapta (eski Tevfik Sirri Gür Stadi yani), 23 Mayis 2022 Pazartesi sabahi saat 08.30’da otobüsler kaldirilacagiz. Ankara’da çikacagi maçta takimimiza basarilar diliyor, İçel’e sampiyon olarak döneceklerine cani gönülden inaniyorum” dedi.

Kaynak: İHA