Baskan Altinöz, 'Karabük'ümüzün Basari Grafigi Sürekli Yükseliyor'

AK Parti Karabük Il Baskani Av. Ismail Altinöz, kentte son bir yilda 10 binden fazla sporcuya ev sahipligi yaptiklarini belirtti.

AK Parti Karabük Il Baskani Altinöz sosyal medya hesaplarinda yaptigi paylasimda Karabük’te yapilan gençlik ve spor yatirimlari anlatarak gençlere yönelik yapilan hizmetleri paylasti.

Karabük’te çesitli branslarda organizasyonlara ev sahipligi yaparak son bir yilda 10 binden fazla sporcuyu misafir ettiklerini belirten Altinöz, “Son 20 yilda Karabük’ümüze kazandirdigimiz modern statlar, kapali spor salonlari, yüzme havuzlari, kayak pistleri ve diger tesisler ile futboldan voleybola, basketboldan gürese, bokstan okçuluga, jimnastikten voleybola, masa tenisinden yüzmeye uzanan çok genis bir yelpazede organizasyonlarla Karabük’ümüzün basari grafigi sürekli yükseliyor” dedi.

Karabük’ün bütün ilçelerini spor tesislerini donattiklarini ifade eden Altinöz, lisansli sporcu sayisinin 27 binin üzerinde, milli sporcu sayisinin da 69’un üzerine çiktigini söyledi.



Altinöz, yurtlardaki ögrencileri aylik 750 TL beslenme yardimindan internete kadar her türlü imkanla desteklediklerini, isteyen her ögrencimize lisansta 850 TL, yüksek lisansta bin 700 TL, doktorada 2 bin 550 TL aylik burs-kredi verdiklerini aktardi.

Kaynak: İHA